Με τρια ματς ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική. Ζωντανά το ΑΕΚ - Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τρια ματς ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική. Ζωντανά το ΑΕΚ - Δούκας

ΑΕΚ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (16:00, ΟΧΕ ΤV, WebSportsTV)
Στα εγκαίνια του γηπέδου στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και ΑΣΕ Δούκα για την 19η αγωνιστική της Handball Premier.

To παιχνίδι χαρακτηρίζεται κομβικό και για τις δύο ομάδες, οι οποίες διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα στα πλέι οφ.

Η «Ένωση» δεν θα έχει τον Ηλία Χατσίκα που υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ ιδιαίτερα αμφίβολος
είναι ο Λάμπης Βαμβακάς, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο.

«Ιστορική ημέρα για την ΑΕΚ»
Ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Τούτσης επεσήμανε: «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και έχουμε απουσίες που μπορεί να μας επηρεάσουν. Είναι λίγα τα ματς που έχουν απομείνει. Δεν τελειώνει κάτι αύριο, απλά αν κερδίσουμε θα πάρουμε και ψυχολογία. Ξέρουμε καλά ότι ο Δούκας έχει όπλο την άμυνα που τον οδηγεί σε εύκολα γκολ στην κόντρα. Εμείς πρέπει να έχουμε επιθετικά σωστές επιλογές και καλά ποσοστά ευστοχίας. Το πιο ευχάριστο συμβάν είναι το γήπεδο. Πάντα είναι ανασταλτικός παράγοντας η έλλειψη σταθερής έδρας. Το ότι κατάφερε η ομάδα να αποκτήσει το δικό της γήπεδο με την βοήθεια του κου Παπασταμάτη είναι πολύ σημαντικό. Θα χαρά πολύ να δω αύριο όλα τα παιδιά που πέρασαν από την ΑΕΚ γιατί είναι μία ιστορική ημέρα».

«Θα κριθεί στην άμυνα μας»
Από την πλευρά του Δούκα ο αρχηγός Στάθης Ζαμπούνης είπε: «Είναι ένα κομβικό ματς, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πλην της νίκης. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να φανούμε έξυπνοι και παθιασμένοι. Το ματς θα κριθεί στην δική μας άμυνα».

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (16:00)
Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα ντέρμπι με φόντο την παραμονή. Η ΑΕΣΧ Πυλαίας είναι πλέον το αουτσάιντερ μετά την ήττα της από τον Άρη Νίκαιας, ωστόσο δεν θα είναι εύκολη λεία για κανένα. Από την άλλη ο Αερωπός ψάχνει την νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην μαθηματική παραμονή του.

Ο πλέι μέικερ της ΑΕΣΧ Πυλαίας Χρήστος Παπαδόπουλος είπε: «Θα προσπαθήσουμε για τους βαθμούς και το γόητρο να πάρουμε τη νίκη. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Καμία ομάδα δεν θα μας κερδίσει εύκολα. Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν θα μας επηρεάσει αγωνιστικά. Μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα και όσο υπάρχουν ελπίδες, θα το παλέψουμε».

Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης τόνισε: «Δεν επαναπαυόμαστε από την ήττα της Πυλαίας κόντρα στον Άρη. Με τον Φίλιππο παρά τις ατυχίες που είχαμε, κάναμε συγκινητική προσπάθεια. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αμυντική λειτουργία. Ουσιαστικά χρειαζόμαστε μία νίκη για να εξασφαλίσουμε την παραμονή, αλλά δεν θα μπούμε σε αυτή την λογική. Μέχρι το τέλος θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (16:00)
Στη Θεσσαλονίκη ο Φοίβος Συκεών, θέλει να «κλειδώσει» την παρουσία του και του χρόνου στην Handball Premier και αυτό θα το καταφέρει με νίκη αύριο κόντρα στον μαχητικό Άρη Νίκαιας. Η ομάδα του Τάκη Μελετάκου την προηγούμενη εβδομάδα σημείωσε την πρώτη της νίκη επί της ΑΕΣΧ Πυλαίας και μολονότι δεν έχει ουσιαστικά ελπίδες για την σωτηρία είναι πάντα επικίνδυνη για εκπλήξεις.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017
Handball Premier (19η αγωνιστική)
ΟΑΚΑ- Γ. Κασιμάτης 16:00, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μίγκας)
Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Αερωπός Έδεσσας (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)
ΔΑΚ Συκεών 16:00, Φοίβος Συκεών- Άρης Νίκαιας (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Παρτεμιάν)

No comments