Πλήθος βετεράνων τίμησαν τη μνήμη σπουδαίων μορφών του αθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλήθος βετεράνων τίμησαν τη μνήμη σπουδαίων μορφών του αθλήματος

Πλήθος βετεράνων έδωσαν το παρόν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ

Περισσότεροι από 50 βετεράνοι του αθλήματος παρευρέθηκαν στο τουρνουά που διοργάνωσαν ο ΣΥΠΧΕ και ο Σύνδεσμος Βετεράνων με την υποστήριξη της ΟΧΕ με σκοπό να τιμήσουν την μνήμη των Ιωάννη Δούκα, Τάσου Δανήλου, Αλέκου Χαρόπουλου και Νίκου Σωτηρίου, μία ημέρα πριν την επέτειο των 40 χρόνων από τα πρώτα παιχνίδια του χάντμπολ στην Ελλάδα.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ) αθλοθέτησε τέσσερις πλακέτες και μαζί με τον Σύνδεσμο Βετεράνων τίμησαν την μνήμη των ανθρώπων του αθλήματος που έφυγαν από την ζωή τον τελευταίο χρόνο, προκαλώντας θλίψη στην οικογένεια του χάντμπολ.

Τις πλακέτες παρέλαβαν για τον Τάσο Δανήλο η σύζυγος του και επί σειρά ετών εργαζόμενη στην
ΟΧΕ Βούλα Τάκου, για τον Νίκο Σωτηρίου ο ανιψιός του Θοδωρής Στεφάνου, για τον Αλέκο Χαρόπουλο ο Άγγελος Κανόνης, Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΟΧΕ και για τον Ιωάννη Δούκα ο επί σειρά ετών διεθνής αθλητής του ΑΣΕ Δούκα Κώστας Αϊβαλιώτης.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιπρόεδρος Στέφανος Σταμούλης, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ Δημήτρης Σκάρλος και ο τεχνικός σύμβουλος της ΟΧΕ Παναγιώτης Τραϊκόγλου.

Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ενώ στην γραμματεία ήταν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΧ Κώστας Τσιλιμπάρης και ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Τραϊκόγλου. Ήταν εκεί μάλιστα και εκπρόσωποι από τους Συνδέσμους Βετεράνων Βέροιας, Δράμας και Πάτρας.

Δημιουργήθηκαν τέσσερις ομάδες που πήραν τα ονόματα των ανθρώπων του αθλήματος που προσέφεραν πολλά στο ελληνικό χάντμπολ

Οι ομάδες και οι συμμετέχοντες
Ομάδα Ιωάννης Δούκας: Ζαχάκος, Μακρόγλου, Παπαδόπουλος, Σταμούλης, Ιωάννου, Θεοτόκης, Αγγελόπουλος, Ζαπαρτίδης, Μαχαίρας

Ομάδα Τάσος Δανήλος: Ιατρούδης, Αλεπουδέας, Μπουργιώτης, Φουντεδάκης, Μαντζόπουλος, Κωβάνης, Τοντόροβιτς, Πολίτης, Αϊβαλιώτης.

Ομάδα Νίκος Σωτηρίου: Μεσσήνης, Χατζηαθανασίου, Κυριακόπουλος, Μακρής, Χατζηδημητρίου, Αθανασιάδης, Νικολίνταης, Γεωργούσης.

Ομάδα Αλέκος Χαρόπουλος: Βαρελτζής, Καπέλος, Κοτσιώνης, Σκάρλος, Πουρνάρας, Κουλούρης, Πανούσης, Ανδρεαδάκης.

Διαιτητής: Σίμος Παζάρογλου

Για την ιστορία τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
Ομάδα Αλέκος Χαρόπουλος- Ομάδα Νίκος Σωτηρίου 11-9
Ομάδα Τάσος Δανήλος- Ομάδα Ιωάννης Δούκας 5-7
Ομάδα Νίκος Σωτηρίου- Ομάδα Τάσος Δανήλος 6-6
Ομάδα Ιωάννης Δούκας- Ομάδα Αλέκος Χαρόπουλος 5-6

No comments