Τελευταία νέα

O ΠΑΟΚ νικητής του Youth Cup στη Βέροια

Έπεσε η αυλαία στο τουρνουά χάντμπολ Παμπαίδων Α΄, 1ο youth-cup 2017 χθες το απόγευμα στο Φιλίππειο Γυμναστήριο με τελευταίο αγώνα αυτόν ανάμεσα στο ΦΙΛΙΠΠΟ και τον ΔΙΚΕΑ που βρήκε νικητή τον οικοδεσπότη Φίλιππο με σκορ 19 – 15.

Είχαν προηγηθεί οι αγώνες ανάμεσα στον ΔΙΚΕΑ με την PVRIAS BAR: 8 - 17 , ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΠΑΟΚ: 17 – 17, και ΠΑΟΚ 2 – PVRIAS BAR: 21 – 24.

Συμμετείχαν 8 σύλλογοι με 10 ομάδες από 6 πόλεις της της Ελλάδας και 1 του Εξωτερικού, από την πόλη BAR του Μαυροβούνιου με 135
αθλητές. Στις τρεις αγωνιστικές ημέρες δόθηκαν 22 παιχνίδια και σημειώθηκαν 864 γκολ. Αρκετός ήταν ο χαντμπολικός κόσμος που βρέθηκε στο Φιλίππειο τις μέρες αυτές αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, κυρίως την τελευταία ημέρα.

Οι ομάδες δήλωσαν ικανοποιημένες και ευχαριστημένες από τη φιλοξενία και την αμεσότητα εξυπηρέτησης των διοργανωτών. Ο προγραμματισμός, η πληρότητα και η ετοιμότητα σε θέματα αγωνιστικών χώρων, υποδοχής, εσωτερικών μετακινήσεων, διατροφής, ιατρικής κάλυψης, αγωνιστικής εξέλιξης και ενημέρωσης χαρακτήρισε τη διοργάνωση.

Οι ομάδες, γονείς και παιδιά, έφυγαν από τη Βέροια κερδίζοντας εμπειρίες και φίλους και πρόσφεραν στην πόλη χαμόγελα δίνοντας ικανοποίηση και κίνητρα στο Φίλιππο.

Αήττητος τελείωσε το τουρνουά ο ΠΑΟΚ και κέρδισε το κύπελο της διοργάνωσης.

ΟΜΑΔΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣ
ΠΑΟΚ41
PVRI AS BAR51
ΦΙΛΙΠΠΟΣ411
ΔΙΚΕΑΣ33
ΑΕΡΩΠΟΣ22
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ14
ΧΑΝΘ13
ΑΡΧΕΛΑΟΣ3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ 212
ΠΑΟΚ 22

No comments