Τελευταία νέα

Τουρνουά Mini Κεκρωπάκια 2017

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου «Γ.Σ. Παπασιδέρης» διοργανώνει ηλικιακό τουρνουά για μεικτές ομάδες Mini στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου 2017. Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο «Γ.Σ. Παπασιδέρης» στο Κορωπί πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

· Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες Σωματείων αναγνωρισμένων από την Ο.Χ.Ε.
· Δηλώσεις συμμετοχής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση koropi.handball@gmail.com έως 27 Δεκεμβρίου 2016.

· Πληροφορίες στα τηλέφωνα 698 6093699 κος Ζέλικο Φάμπατς Προπονητής Mini, τηλ. 697 7825055 κα Σοφία Γκούμα Έφορος Mini.
· Το σύστημα διεξαγωγής και το πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων ομάδων και θα ανακοινωθεί σε όλους τους συμμετέχοντες το αργότερο δύο ημέρεςπριν την έναρξη των αγώνων.

· Οι 3 πρώτες ομάδες θα βραβευθούν με έπαθλα. Η απονομή θα γίνει αμέσως μετά την λήξη των αγώνων.
· Η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημιχρόνια των 15 λεπτών. (2 Χ 15’).
· Το διάλειμμα μεταξύ των ημιχρονίων θα είναι 3 λεπτά.
· Οι αγώνες θα διεξάγονται με μπάλες Νο μηδέν (0) ή μικρότερο.
· Στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής αθλητές-τριες κάτοχοι Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας που έχουν εκδοθεί από την Ο.Χ.Ε για την αγωνιστική περίοδο 2016 -2017 και είναι θεωρημένα από Ιατρό σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Αθλητικής Νομοθεσίας και των Κεφαλαίων ΣΤ & Ζ, της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, της αγωνιστικής περιόδου 2016 - 2017.
· Στη σύνθεση της κάθε ομάδας, σε κάθε αγώνα, μπορούν να συμμετέχουν και αθλητές-τριες χωρίς δελτίο, με ονομαστική κατάσταση θεωρημένη από το σωματείο τους. Απαιτούμενα για τη θεώρηση της κατάστασης από το σωματείο τους είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης υγείας και επίσημου πιστοποιητικού της ηλικίας για κάθε αθλητή-τρια.
· Οι ομάδες στους αγώνες της διοργάνωσης Μίνι έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν επί του Φύλλου Αγώνος αριθμό αθλητών-τριών που δεν θα υπερβαίνει τους 16 με ελάχιστο όριο τους 7. Οι ομάδες, θα πρέπει να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο με σύνθεση τουλάχιστον επτά (7) αθλητών-τριών.
· Στα τουρνουά Μίνι δικαιούνται συμμετοχής αθλητές-τριες γεννηθέντες-θείσες κατά το έτος 2006 και μεταγενέστερα, χωρίς περιορισμό, με δυνατότητα συμμετοχής και αγοριών και κοριτσιών στην ίδια ομάδα.
· Ο διοργανωτήςΣύλλογος Α.Σ. Παπασιδέρης αναλαμβάνει την υποχρέωση παρουσίας ιατρού ή νοσοκόμου ή φυσιοθεραπευτού σε κάθε γήπεδοκατά τη διάρκεια των αγώνων.
· Το κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 30€ για κάθε ομάδα και θα καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Α.Σ. Παπασιδέρης στην τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ GR8701720330005033078052981 και αιτιολογία το όνομα του συμμετέχοντος Σωματείου μέχρι τις 27/12/2016. Σωματεία που συμμετέχουν με 2 ομάδες θα καταβάλλουν 60€ με 3 ομάδες 90€ κοκ.

No comments