Μετατίθεται το F4 κυπέλλου ανδρών - Στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) το F4 των γυναικών - Οριστικά στη Λήμνο οι Νεάνιδες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μετατίθεται το F4 κυπέλλου ανδρών - Στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) το F4 των γυναικών - Οριστικά στη Λήμνο οι Νεάνιδες

Μετατίθεται το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ανδρών, στην Αθήνα το Φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο 7ος προκριματικός όμιλος του EURO 2017 στην κατηγορία των Γυναικών Κ19 θα διεξαχθεί στη Λήμνο το διάστημα 17-19 Μαρτίου 2017 με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Λήμνου και της ΑΕ Λήμνου. Εκτός από την Εθνική μας ομάδα, θα συμμετέχουν επίσης Νορβηγία και Τουρκία, ενώ η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης.

Είναι η δεύτερη φορά που η Λήμνος αναλαμβάνει να φιλοξενήσει μία διεθνής διοργάνωση, αφού το
2015 είχε πραγματοποιηθεί ο προκριματικός όμιλος του EURO 2015 στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Ως εκ τούτου και μετά την ανάληψη της διοργάνωσης του προκριματικού ομίλου από πλευράς ΟΧΕ, αποφασίστηκε η μετάθεση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αφού βάσει αρχικού προγραμματισμού (πριν την κλήρωση του ΕURO) επρόκειτο να διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες.

Έτσι η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ανδρών, θα είναι το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017. Αντίστοιχα η 19η αγωνιστική της Handball Premier, μετατίθεται μία εβδομάδα νωρίτερα και θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Μαρτίου 2017.

Επίσης η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου 2017, θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Σε περίπτωση που η αίθουσα Κασιμάτης θα έχει πάρει άδεια, θα διεξαχθεί εκεί..

No comments