Καθηλώθηκε στην Κοπεγχάγη η ανδρών. Σήμερα η αναχώρηση αν το επιτρέψει ο καιρός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καθηλώθηκε στην Κοπεγχάγη η ανδρών. Σήμερα η αναχώρηση αν το επιτρέψει ο καιρός

Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν τα Νησιά Φερόε με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η πτήση και η αποστολή να διανυκτερεύσει στην Κοπεγχάγη

Tο έτσι και αλλιώς μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι στα Νησιά Φερόε, εξελίσσετε σε ακόμη δυσκολότερο για την Εθνική Ανδρών, καθώς παρότι ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Αθήνα, εντούτοις μετά από 20 και πλέον ώρες δεν έχει κατορθώσει να φτάσει στον τελικό προορισμό της! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να «πετάξει» από Κοπεγχάγη για Τόρσαβν -όπου και θα διεξαχθεί (13-15/1) ο προκριματικός όμιλος του EURO 2020- λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στα Νησιά Φερόε.

Ανεμοστρόβιλος υψηλής έντασης και χιονοθύελλα έπληξαν το σύμπλεγμα των Νησιών το απόγευμα
της Πέμπτης με αποτέλεσμα η πτήση της «Γαλανόλευκης» να καθυστερήσει αρχικά για περίπου μία ώρα και στην συνέχεια να ματαιωθεί.

Η Εθνική Ανδρών διανυκτέρευσε στην πρωτεύουσα της Δανίας και αν όλα πάνε καλά θα αναχωρήσει με την πρώτη πρωινή πτήση (06:15) με την ελπίδα ότι θα καταφέρει αυτή την φορά να φτάσει στον τελικό προορισμό της, το Τόρσαβν.

Χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας είναι ότι η Εθνική Κύπρος αποκλείστηκε στο ξενοδοχείο που έχει προγραμματιστεί να μείνει και η Ελλάδα, χάνοντας την απογευματινή προπόνηση, αφού η κυκλοφορία στους δρόμους απαγορεύτηκε!

*Εικόνα από την κατάσταση που επικράτησε το απόγευμα στα Νησιά Φερόε

No comments