Τελευταία νέα

Κεκελεισμένων το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Μηδενισμός για τον ΑΟΙ και 10 αγωνιστικές στον Ζαμπάλα

Με απόφασεις της Αθλητικής Δικαστού επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1) Στο αθλητικό σωματείο «A.E.K.», επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική ημέρα από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.

2 α) Στο αθλητικό σωματείο «A.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή του μηδενισμού στο
συγκεκριμένο αγώνα (ΓΑΣ Κιλκίς) που διεξαγόταν στις 15-10-2016 στο γήπεδο ΕΑΝΚΙ στα Ιωάννινα και την αφαίρεση ενός (1) βαθμού από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει.
β) Στον αθλητή του Σωματείου, «A.Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Σπυρίδων ΖΑΜΠΑΛΑ, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού της συμμετοχής του από αγώνες χειροσφαίρισης για δέκα (10) αγωνιστικές ημέρες από το πρωτάθλημα και το κύπελλο χειροσφαίρισης.

3) Στον αθλητή του Σωματείου, «A.Ο. ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» Θεοφάνη ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, επιβλήθηκε ποινή της έγγραφης επίπληξης.

4) Στον αθλητή του Σωματείου, «Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ» Αριστοτέλη ΦΑΧΟΥΡΙΔΗ, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.

5) Στον αθλητή του Σωματείου, «Α.Ο ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ » Νικόλαο ΡΙΓΑΝΑ, απαλλάσσει από την τέλεση του πειθαρχικού αδικήματος για το οποίο κατηγορείται.

6) Στον αθλητή του Σωματείου, «Ο. Φ. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» Παναγιώτη ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ - ΠΑΝΤΑΖΗ, επιβλήθηκε πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.

7) Στον αθλητή του Σωματείου, «Γ.Σ. ΔΡΑΜΑ 86» Γεώργιο ΚΟΥΡΤΙΔΗ, απαλλάσσει από την τέλεση του πειθαρχικού αδικήματος για το οποίο κατηγορείται.

No comments