Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ. Γεωργιάδης: "Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ. Γεωργιάδης: "Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι"

Επέστρεψε στις νίκες ο «δικέφαλος» του Βορρά μετά την ήττα από τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Στο «Σπίτι του Χάντμπολ» ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Σεριφάτου με 33-24 και να σημειώσει την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Αιγίου πάλεψε έως το 25’, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα, ενώ δεν είχε και την βοήθεια του Νίκου Χατζηκωνσταντίνου που ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον κράτησε στον πάγκο.
Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη είχε πολυφωνία στο σκοράρισμα με τον Παλάσκα να σημειώνει τα περισσότερα (7) τέρματα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Δικεφάλου με το Σεριφάτο
και τόνισε ότι ευελπιστεί σε μια ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης:

 «Ήμασταν καλοί και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε με το σκεπτικό ότι παίζαμε με μια νεοφώτιστη ομάδα, αλλά με μια ομάδα που είχε πετύχει ήδη τρεις νίκες και γι’αυτό έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Κοιτάξαμε να βελτιώσουμε τη δική μας απόδοση και το καταφέραμε. Στην άμυνα ήμασταν καλοί, στην επίθεση χάσαμε κάποια γκολ που έπρεπε να τα είχαμε βάλει αλλά πήραμε τη νίκη σχετικά εύκολα και με καλή απόδοση. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, να ξεκουραστούμε αυτές τις δυο βδομάδες αλλά και να δουλέψουμε κάποια σημεία του παιχνιδιού μας.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τη βαθμολογική συγκομιδή της:

«Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα και από τις εμφανίσεις μας και από τους βαθμούς που έχουμε πάρει. Ίσως μπορούσαμε να κλέψουμε το βαθμό απέναντι στον ΔΙΚΕΑ αλλά δεν το αξίζαμε βάσει εμφάνισης. Βέβαια, μπορούμε να βελτιώσουμε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας και να εξελιχθούμε κι άλλο σαν ομάδα. Είμαι επίσης χαρούμενος για τον Μαστορογιάννη που πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από προηγούμενα ματς και στόχος μας είναι να τον βάλουμε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι μας».

Από τη μεριά του, ο Νίκος Λοΐζος επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στο Αίγιο για αποτελέσματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα που δείχνει ότι, αν και μόλις ανέβηκε, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλαμε να μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να μειώσουμε τα λάθη μας. Επιθετικά ήμασταν καλοί, αμυντικά κάναμε κάποια λάθη αλλά σταδιακά ανεβάσαμε την απόδοση μας, δεν κινδυνεύσαμε και φτάσαμε στη νίκη».

ΠΑΟΚ- ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ 33-24
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-3, 8-6, 10-9, 12-10, 15-10 (ημχ.), 19-11, 21-13, 24-18, 26-21, 31-23, 33-24
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 7, Τσίλης, Τσεσμετζίδης, Νικολαϊδης 4, Κοκκώνης 4, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 4, Οικονόμου 1, Γρηγοριάδης, Λοίζος 1, Μαστορογιάννης 3, Κυπραίος 1, Παπαδόπουλος, Βεσελίνοβιτς 5
ΣΕΡΙΦΑΤΟ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Νομικός 1, Βασιλόπουλος, Τσεύλικος 1, Φάμπατς 2, Μούγιτς 2, Στούμπης 3, Ξηρός, Μπεκιάρης, Στόσιτς 7, Μαγκαφουράκης 1, Κολοκυθάς, Μανούσος, Κμπιλασβίλι 5, Χατζηκωνσταντίνου, Γιούπης, Βασιλειάδης 2.
Διαιτητές: Χασκής- Στεφανίδης, δίλεπτα: 7-3, πέναλτι: 4/4-3/5

No comments