Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Θα επιμείνουμε για το αποτέλεσμα"

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Κλειστό της Νέας Κίου τον ΑΣΕ Δούκα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τσάμος και Φωκίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Δούκας είναι μια ομάδα με υψηλή συνοχή και ειδικά φέτος έχει επενδύσει αρκετά, προκειμένου να φτάσει σε υψηλούς στόχους. Είναι ένας αγώνας που θέλει εξίσου ενέργεια και μυαλό. Θα επιμείνουμε σε αυτό το ματς για το αποτέλεσμα. Για μια
ακόμα αγωνιστική υψηλής σημασίας θα είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο».

Ο δεξιός ίντερ Νέναντ Τρουμπέτας σχολίασε: «Παίζουμε εναντίον του Δούκα, μιας ομάδας που σίγουρα δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε. Είδαμε και στους μέχρι τώρα αγώνες στο Πρωτάθλημα, αλλά και στα φιλικά μεταξύ μας, ότι είναι ένας πολύ σκληρός και δύσκολος αντίπαλος, γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ειδικά μετά από ένα κακό παιχνίδι που κάναμε στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα σαν ομάδα. Ελπίζουμε στην θερμή υποστήριξη από τους φιλάθλους μας, όπως έκαναν στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αερωπό».

Ο τερματοφύλακάς του Διομήδη Λούκα Ράντοβιτς τόνισε: «Ξεχνάμε το κακό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης και είμαστε ψυχολογικά και αγωνιστικά έτοιμοι για τον αγώνα με τον Δούκα. Έχουμε υψηλή συγκέντρωση στον συγκεκριμένο αγώνα και θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Εύχομαι η καλύτερη ομάδα να κερδίσει το Σάββατο».

No comments