Βελιτσιάνος και Γκικούδη στις υποδομές του Ολυμπιακού Κ. - Ξεκίνησαν οι εγγραφές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βελιτσιάνος και Γκικούδη στις υποδομές του Ολυμπιακού Κ. - Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ο Στέφανος Βελιτσιάνος και η Αγγελική Γκικούδη θα είναι στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού Κερατσινίου σε Παμπαίδες Β και Παγκορασίδες Β αντίστοιχα.

Ο Στέφανος Βελιτσιάνος ξεκίνησε το χάντμπολ το 1988 στον Αρχέλαο Κατερίνης. Έπαιξε έως το 2003, όπου μεταγράφηκε στον ΓΣ Ηλίουπόλης που το 2005 συγχωνεύτηκε με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2011, όταν και μεταγράφηκε στον Πανελλήνιο όπου έμεινε έως το 2014, χρονιά που μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Σαν προπονητής εργάστηκε για δυο σεζόν στην παιδική και εφηβική ομάδα του ΠΓΣ.

Η Αγγελική Γκικούδη ξεκίνησε το 1993 με συμμετοχή στον ΓΝΟΝ Άρη Νικαίας στην Α2 κατηγορία
και συμμετοχή στο σχολικό πρωτάθλημα χάντμπολ Λυκείου. Την αγωνιστική περίοδο 1999 -2000 κέρδισε πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία των νεανίδων. Έκτοτε συμμετείχε ως αθλήτρια στις εξής ομάδες : Ατλαντες Ρεντη στην Β κατηγορία στην οποία κατάκτησε πρωτάθλημα και επετεύχθη η άνοδος της ομάδας στην Α2 κατηγορία, στον ΓΣ Ηλιούπολης στην Α2 κατηγορία. Στην συνέχεια πέρασε απο την ενεργό δράση στην προπονητική τέχνη στα παιδικά τμήματα της ομάδας Άτλαντες Ρέντη. Μετέπειτα έγινε προπονητρια του Γυναικείου τμήματος ΓΣΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στην Β εθνική.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις υποδομές
Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν οι μεταγραφές στις υποδομές του Ολυμπιακού Κερατσινίου. Πιο συγκεκριμένα σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες Α (γεννηθέντες 2002-2003), Παμπαίδες και Παγκορασίδες Β (γεννηθέντες 2004-2005) και μίνι αγόρια και κορίτσια (γεννηθέντες 2006 και αργότερα). Πληροφορίες για τις εγγραφές στον Αντώνη Κουλακάρη τηλ 6948052329

No comments