Στον Διομήδη ο Τρουμπέτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Διομήδη ο Τρουμπέτας

Στην οικογένεια των Λύκων ανήκει από σήμερα ο 29χρονος αριστερόχειρας Σέρβος Νέναντ Τρουμπέτας, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Για τον Σέρβο ίντερ έδειξαν ενδιαφέρον αρκετές ομάδες μέσα στο καλοκαίρι, καθώς θεωρείται μια αξιόπιστη μονάδα και στα τρία χρόνια που παίζει στην Ελλάδα έχει σημειώσει 305 γκολ σε 77 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά:
2013-2014 ΠΑΟΚ: 22 συμμετοχές - 88 γκολ
2014-2105 Ποσειδώνας: 28 συμμετοχές - 126 γκολ
2015-2016 Ποσειδώνας: 27 συμμετοχές - 91 γκολ

Ο Νέναντ Τρουμπέτας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος
που θα είμαι μέλος της ομάδας του Διομήδη, ενός συλλόγου που είναι από τους κορυφαίους της Ελλάδας. Έχω μεγάλο σεβασμό στον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια και θαυμάζω τη δουλειά του. Η επιμονή του ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που συμφώνησα με την ομάδα, καθώς και το υψηλό επίπεδο του επαγγελματισμού του.

Όπως περίμενα, οι προπονήσεις είναι σκληρές και παρότι ενσωματώθηκα αργότερα στην προετοιμασία, είμαι ευτυχής που προσαρμόστηκα γρήγορα. Όλοι μου οι συμπαίκτες με έκαναν να νιώσω γρήγορα σαν μέλος της οικογένειας.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου και ότι θα δώσουν το maximum των δυνατοτήτων τους για τον Διομήδη». 

No comments