Νίκη στα χαρτιά για την Προοδευτική με αιχμές για την Αλκυώνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη στα χαρτιά για την Προοδευτική με αιχμές για την Αλκυώνα

Τους δυο βαθμούς της νίκης χωρίς να ιδρώσουν οι αθλητές της, πήρε η ομάδα της Προοδευτικής Αγρινίου, στα πλαίσια της 14ης Αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Για τον αγώνα ο σύλλογος από το Αγρίνιο αναφέρει με δελτίο τύπου:

"Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 16:00 στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ όμως η ομάδα του ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ από το Ναύπλιο δεν προσήλθε ποτέ να αγωνιστεί και οι διαιτητές και γραμματεία του αγώνα έκλεισαν το Φύλλο αγώνα με σκόρ 10-0 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου, όμως αυτό που έκανε εντύπωση είναι η απαράδεκτη στάση του Σωματείου από το Ναύπλιο
που δεν ενημέρωσε τη Διοργανώτρια (Ο.Χ.Ε.) και υποχρεωθήκαμε να πληρώσουμε διαιτητές και κριτές χωρίς να γίνει ο αγώνας. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του όμως και σίγουρα η στάση του ΑΛΚΥΩΝ δεν τιμάει το άθλημα και μόνο ως δυσφήμιση του αθλήματος μπορεί να χαρακτηριστεί αφού οι 150 θεατές που βρέθηκαν στο ΔΑΚ ξενέρωσαν που δεν έγινε ο αγώνας και ήρθαν χωρίς λόγο στο γήπεδο.

Επίσης σε τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που το κάθε Σωματείο μετράει και το τελευταίο ευρώ, ενέργειες σαν αυτή της ομάδας του Ναυπλίου γυρίζουν το άθλημα χρόνια πίσω. Ελπίζουμε η Ο.Χ.Ε. να πάρει αποφάσεις κάποια στιγμή ώστε να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα.
Επόμενος αγώνας της ομάδας μας το Σάββατο 9 Απριλίου στη Πάτρα με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ακαδημία Πάτρας."

Πηγή Δελτίο τύπου Προοδευτικής

No comments