Η διάκριση του Χάρη Καραβασίλη παράδειγμα για τους νέους αθλητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η διάκριση του Χάρη Καραβασίλη παράδειγμα για τους νέους αθλητές

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων ο χαντμπολίστας Χάρης Καραβασίλης από την Αλεξανδρούπολη

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι αθλητές του χάντμπολ δεν ξεχωρίζουν μόνο για την αγωνιστικότητα τους, αλλά και για το πνευματικό τους επίπεδο. Ο Χάρης Καραβασίλης, αθλητής του Σωματείου Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και της Εθνικής Εφήβων βρίσκεται ανάμεσα στους επτά μαθητές από όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην 81η Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ο νεαρός Χάρης έλαβε αυτή την διάκριση ως μαθητής του 3ου ΓΕΛ
Αλεξανδρούπολης, αφού τα περισσότερα παιδιά που επιλέχθηκαν φοιτούν σε κολέγια. Όλοι οι μαθητές εξετάστηκαν στην 32η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος που έγινε τον Δεκέμβριο από πέντε κριτές με προφορική συζήτηση στα αγγλικά. Υπήρχαν θέματα επιλογής με τον Χάρη να επιλέγει και αναπτύσσει το θέμα: «Φοροδιαφυγή, φορολόγηση και νομισματικά θέματα».

Τα παιδιά που επιλέχθηκαν προέρχονται από 41 χώρες όλου το κόσμου, και θα ταξιδέψουν την άνοιξη του 2016 στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα σε Μπέλφαστ και Δουβλίνο.
Κύριος στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να ενεργοποιηθεί η ευρωπαϊκή ταυτότητα των νέων και να προωθηθεί ο πλουραλισμός απόψεων.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ συγχαίρουν θερμά τον νεαρό αθλητή, τους γονείς του και την καθηγήτρια κα Ειρήνη Ξανθοπούλου για αυτή την σπουδαία διάκριση και εύχονται στον Χάρη να συνεχίζει να τιμά το άθλημα μας με το ήθος και το πνεύμα του.

No comments