Κοντά σε Αρτέμ Εβδοκίμοφ η ΑΕΚ (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοντά σε Αρτέμ Εβδοκίμοφ η ΑΕΚ (βίντεο)

Μπορεί να διανύει την χειρότερη σεζόν της ιστορίας της στο χάντμπολ, αλλά φαίνεται ότι δεν παρατάει τα όπλα, ενόψει της συνέχειας της Handball Premier.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αρτέμ Εβδοκίμοφ. Ο Ουκρανός δεξιός ίντερ φέρεται ως ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Τυνήσιο Ανίς Γκατφί που αποχώρησε με προορισμό την Τουρκία.

Ο Εβδοκίμοφ είναι 32 ετών (14/8/1984) με ύψος 1,88 μ. και έχει σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί στα κύπελλα Ευρώπης με τις
Ουκρανικές Bydivelnik Brovary και Dinamo Poltava. Τελευταία του ομάδα ήταν η Τουρκική Τραμπονσπόρ και τώρα είναι ελεύθερος.

Η «Ένωση» αρχικά έψαξε την περίπτωση του Μίσα Πάρκχανιουν, ο οποίος φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της ομάδας τη σεζόν 2010-2011 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Ουκρανός που έχει στην καρδιά του την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ δεν μπορούσε αυτή την περίοδο να επιστρέψει και φαίνεται να πρότεινε τον Εβδοκίμοφ με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν στην Bydivelnik Brovary.

Πηγή: sportfm


No comments