Τελευταία νέα

Σεϊρεκίδης: "Είχαμε ποιότητα στην επίθεση" - Κρανάκης: "Κρίθηκε στις λεπτομέρειες."

Στη συνέντευξη Τύπου προπονητές συμφώνησαν ότι ο Φίλιππος στέφθηκε δίκαια Κυπελλούχος Ελλάδας

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Γιώργος Κρανάκης (προπονητής Δούκα): «Μπράβο, πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου, στους παίκτες, στον προπονητή, στον πρόεδρο που ξαναήρθε. Το είχε ανάγκη και η μητρόπολη του χάντμπολ, το είχαν ανάγκη και οι παίκτες. Περισσότερα συγχαρητήρια θα δώσω στους παίκτες μου. Ήμασταν άξιοι φιναλίστ. Για εμάς μετράει πολύ παρότι δεν πήραμε το κύπελλο, όπως είπε και ο πρόεδρος μας Κωστής Δούκας. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ,
παίζαμε απέναντι σε ποιοτικούς παίκτες. Μας ήξεραν και τους ξέραμε. Υπήρχε η κόπωση, αλλά τα καταφέραμε καλά, τρέξαμε και ήμασταν κοντά. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δίκαια χάσαμε. Δεν είμαι στενοχωρημένος, το χαρήκαμε, τα δώσαμε όλα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου): «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δούκα. Άξιζε πραγματικά να είναι στον τελικό. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και χθες και σήμερα. Ήταν σπουδαίοι στην άμυνα, μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Σίγουρα είχαμε ποιότητα στην επίθεση, αλλά η άμυνα του Δούκα μας κράτησε χαμηλά. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Προσπαθήσαμε να μην δεχθούμε πολλά γκολ και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του αγώνα. Αυτό το κύπελλο, εύχομαι να είναι το κίνητρο για τον Φίλιππο, τους παράγοντες του και την πόλη. Εύχομαι ο κ. Φύκατας να συνεχίσει την προσπάθεια. Ο Φίλιππος είναι ιστορική ομάδα και μακάρι να συνεχίσει να επενδύει στο άθλημα και να πρωταγωνιστεί ακόμα περισσότερο».

No comments