Ο Φίλιππος νικητής στο EDESSA XMAS CUP - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Φίλιππος νικητής στο EDESSA XMAS CUP

Έπεσε η αυλαία του 1ου EDESSA XMAS CUP που έγινε στην Έδεσσα από τις 3 εώς τις 6 Γενάρη 2016 με τη συμμετοχή ομάδων της κατηγορίας Παμπαίδων Α΄στο χάντμπολ. Ένα τουρνουά που κάλυψε το αγωνιστικό  κενό των ομάδων κυρίως της περιφέρειας και δεν επιβάρυνε τους μικρούς αθλητές λόγω της περιόδου που  διοργανώθηκε. Οι διοργανωτές, Δήμος Έδεσσας και Αερωπός με τον πρόεδρό του κ. Μουμτζιδέλη Θωμά και τον προπονητή του Γιάννη Πιλαλίδη πέτυχαν στο πρώτο ¨χειμερινό¨ τους επιχείρημα και κέρδισαν τη συμπάθεια και το χειροκρότημα αθλητών, προπονητών και γονέων.

Συμμετείχαν συνολικά οκτώ ομάδες από τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, τη Νάουσα , την Έδεσσα και την Αθήνα Έγιναν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και συνολικά κάθε ομάδα έδωσε 5
αγώνες. Μεγάλο το όφελος της συμμετοχής αν σκεφτούμε ότι τόσους αγώνες είναι δύσκολα να δώσουν οι ομάδες της περιφέρειας. Αυτό δήλωναν όλοι οι προπονητές των ομάδων αλλά και παράγοντες που ειναι κοντά στο άθλημα όπως ο κ. Κοτσιώνης που ήταν παρών στους αγώνες όχι μόνο των Βριλησσίων αλλά σε όλη τη διοργάνωση.

Η δυναμικότητα των ομάδων ήταν αξιόλογη και συμμετείχαν σχεδόν οι μισοί παίχτες της Εθνικής Παμπαίδων Α΄ και αυτό έδωσε μία επιπλέον ευκαιρία στον Ομοσπονδιακό τους  προπονητή κ. Τζουβάρα Χρήστο να τους ξαναδεί να αγωνίζονται τώρα ως αντίπαλοι.

Ο μεγάλος τελικός έβγαλε ως πρώτο νικητή την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας που συμμετείχε με δύο ομάδες και δεύτερη ομάδα την Προσοτσάνη Δράμας. Στον μικρό τελικό νικήτρια ομάδα ήταν αυτή των Βριλησσίων που άφησε στην τέταρτη θέση τον Αερωπό Έδεσσας που συμμετείχε και αυτός με δύο ομάδες. Ακολούθησαν οι ομάδες της Πυλαίας και του Ζαφειράκη Νάουσας. Στις τελευταίες θέσεις ήταν οι δεύτερες ομάδες του Αερωπού και του Φιλίππου.

Μετά τις απονομές με το παρόν να δίνει και ο δήμαρχος της Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριος ακολούθησε ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους επιλέκτους του τουρνουά με την ομάδα RK Prvi As Bar από το Μαυροβούνιο ενώ το απόγευμα της Τρίτης έγινε και ένα μίνι τουρνουά Παμπαίδων Β.
Τα παιδιά έδωσαν ραντεβού στο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ στη Βέροια για νέους αγώνες και περισσότερα παιχνίδια.

Βίντεο των αγώνων (ανεβαίνουν σταδιακά) και της τελετής έναρξης με τις απονομές μπορείτε να δείτε στη σελίδα των Παμπαίδων Α του Φιλίππου Βέροιας στο facebook (https://m.facebook.com/pampaidesA)

No comments