Συνέχεια στις νίκες θέλει ο Δούκας. Ντέρμπι παραμονής στις Συκιές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνέχεια στις νίκες θέλει ο Δούκας. Ντέρμπι παραμονής στις Συκιές

Στο Δαϊς η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» θέλει να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς

Στο μοναδικό παιχνίδι όπου υπάρχει αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Δαϊς (18:00) ανάμεσα σε Δούκα και Αρχέλαο Κατερίνης. Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ και ΑΕΚ, οι οποίες την έχουν ανεβάσει πολύ στην βαθμολογία (6η θέση- 10 πόντοι). Πλέον στην ομάδα του Αμαρουσίου κάνουν όνειρα ακόμα και για πλέι οφ, εφόσον συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.
Από την άλλη πλευρά ο Αρχέλαος θα παίξει για την ιστορία και το γόητρο του, αφού βαθμολογικά έχει μείνει πολύ πίσω στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς πόντο.

Μεγάλο ντέρμπι στις Συκιές με φόντο την παραμονή στην κατηγορία

Σιγά σιγά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ (1-6), αλλά και αυτές που θα παίξουν στα πλέι αουτ (7-12) της Handball Premier. Φοίβος και ΧΑΝΘ (Συκιές 18:00) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στην δεύτερη κατηγορία των ομάδων, ενώ δεν αποκλείεται τα μεταξύ τους αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια να κρίνουν και το μέλλον τους στην κατηγορία.

Τα παιχνίδια μεταξύ τους είναι πάντα δυνατά και αμφίρροπα και μάλιστα έχουν απόλυτη ισορροπία, αφού σε 7 ματς εντός και εκτός έδρας οι ομάδες έχουν από 3 νίκες, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
Ο Φοίβος στην έδρα του παρουσιάζεται δυνατός, αφού έχει πάρει δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί.
Η ομάδα των Συκεών νίκησε την περασμένη Κυριακή εύκολα τον Αρχέλαο στην Κατερίνη, ενώ η ΧΑΝΘ ηττήθηκε από τον Αερωπό και συμπλήρωσε αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων.

No comments