Φιλανθρωπικός αγώνας γονέων-παιδιών στο Άργος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλανθρωπικός αγώνας γονέων-παιδιών στο Άργος

Πρόσκληση προς τους γονείς των αθλητών των υποδομών του απευθύνει ο Διομήδης, ώστε να βρεθούν στο γήπεδο και να αγωνιστούν εναντίον των των μικρών "Λύκων", σε εναν φιλανθρωπικό αγώνα στον οποίο θα μαζευτούν τρόφιμα-ρούχα κλπ για την Κιβωτό του Κόσμου. Η πρόσκληση:

"Αγαπητοί γονείς, τόσο καιρό παρακολουθείτε με απορία αυτό το παράξενο άθλημα στο οποίο σας οδήγησε το παιδί σας. Παρακολουθείτε με έκπληξη τις κινητικές, νοητικές και ψυχικές ικανότητες που αποκτά ο μικρός σας άγγελος. Παρακολουθείτε με θαυμασμό το βαθμό εκγύμνασης και την τακτική της αντρικής μας ομάδας. Ήρθε
η ώρα όλη αυτή η συσσωρευμένη γνώση να ξετυλιχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μάχη.

Όπως καταλάβατε, την Κυριακή 20/12/2015 στις 13.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ των γονέων των μικρών μας Λύκων. Δηλώστε συμμετοχή στην κυρία Μάγδα Πέππα (6949094009). Θα συγκεντρωθούν ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα, ώστε να σταλούν στην Κιβωτό του Κόσμου, όπως κάναμε και πέρσι.

Και κάτι ακόμα: Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο, καθώς στις 12.00 θα αγωνιστεί η παιδική μας ομάδα εναντίον του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου. Θα θέλαμε τη συμπαράστασή σας.
Όλος ο Διομήδης μια οικογένεια!"

No comments