Πρώτη νίκη για τον ΓΣ Χανίων - Ευχαριστήριο στην ΑΝΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη νίκη για τον ΓΣ Χανίων - Ευχαριστήριο στην ΑΝΕΚ

Πρώτη νίκη για τον  Γ.Σ. Χανίων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής χάντμπολ ανδρών (1ος όμιλος), που κέρδισε τον Θρίαμβο με 26-19 και έτσι έχει πλέον τρεις βαθμούς.

Στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι στο κλ. Κλαδισού βρέθηκαν μπροστά μόνον μετά τη σέντρα, αφού σκόραραν στην πρώτη τους επίθεση, όμως γρήγορα η χανιώτικη ομάδα προηγήθηκε 3-1 και ουσιαστικά ένοιωσε “πίεση” μέχρι το 16′, οπότε ο Θρίαμβος (ο οποίος στο μεσοδιάστημα είχε ισοφαρίσει δυο φορές) μείωσε 7-6. Ακολούθησε ένα 3-0 του Γ.Σ. Χανίων, με το οποίο  έφτασε στο +4 (10-6) στο 20′
30” και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η διαφορά παρέμενε στα επίπεδα αυτά.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο, αφού αν και έβγαζαν καλές άμυνες, είχαν βιαστικές επιλογές στην επίθεση, τομέας στον οποίο βελτιώθηκαν μετά το 37′, έκαναν ένα νέο 3-0 και στο 46′ το ταμπλό έγραφε σκορ 21-13. Ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε στο σημείο αυτό και παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι  φάνηκε να χαλαρώνουν (21-15 στο 50′), η ανωτερότητά τους ήταν εμφανής και με τέσσερα συνεχόμενα γκολ έφτασαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο στο 53′ 30” (25-15).

Στον εναπομείναντα χρόνο και με τους μικρούς της χανιώτικης ομάδας να βρίσκονται στο παρκέ, η εικόνα δεν άλλαξε για να λήξει η αναμέτρηση με 25-19 υπέρ της ομάδας των Χανίων.

ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΠΟΥΛΙΔΑΚΗ: «Θεωρώ ότι δίκαια σημειώσαμε την πρώτη μας νίκη, όμως αυτό που μετράει περισσότερο για μένα είναι ότι πήραν χρόνο συμμετοχής αθλητές από την παιδική ομάδα, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Με δεδομένο ότι όχι μόνον δεν δώσαμε φιλικά, αλλά και οι ώρες προπόνησης είναι πολύ λίγες, υποχρεωτικά η ομάδα θα “δένει” μέσα από τα επίσημα παιχνίδια. Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα, όμως επαναλαμβάνω είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παίζουν και οι μικροί μας παίκτες, από τη στιγμή μάλιστα που θα πάρουμε μέρος στην πανελλήνια διοργάνωση των παίδων».

ΓΣ ΧΑΝΙΑ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 8-5, 9-6, 11-7,13-9,16-12, 18-13, 20-13, 21-15, 25-17, 25-19 (τελ)

Γ.Σ ΧΑΝΙΑ: Καμπανιέρης Χ. 4, Μαλεφάκης Μ., Ξανθουδάκης Σ. 5, Σπυρλιδάκης Ν., Κισκηράς Θ., Γεωργίου Κ 6, Μυντιλάκης Γ. 4, Γρηγοράκης Ν.,Σουραηλίδης Ι, Φαλτσέτας Κ. 6, Αποστόλου Δ. Σινιοράκης Ε.1, Καμαριανάκης Β., Τερεράκης Ν., Αλευράκης Μ., Μαρνιεράκης Γ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ : Χριστοδούλου Γ. 3, Παπούλιας Ι. 3, Μίχος Κ. 3, Κρεμόνας Ν. 2, Βρόντος Γ. 2, Παπουτσής Κ., Κωνσταντινίδης Σ. 1, Τσάκωνας Κ. 3, Σικιαρίδης Γ., Αγγελής Ν. 2, Δάβαρης Γ., Δρόσος Α.,

Διαιτητές : Δημάκης, Περδικούρης
Δίλεπτα : 6-4
πέναλτι: 4/3 - 5/3


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Χανίων, εκφράζει τις ευχαριστίες του, όπως και αυτές των προπονητών και αθλητών, προς την ΑΝΕΚ Lines, για τη χορηγία (παρέχοντας έκπτωση στα εισιτήρια στις μετακινήσεις των εκτός έδρας αγώνων) προς το σύλλογο. Όπως μεταξύ άλλων, αναφέρεται «… σε πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, με τη σημαντική αυτή χορηγία η ΑΝΕΚ συνδράμει αποφασιστικά την προσπάθεια μιας χανιώτικης ομάδας να παραμείνει “ζωντανή” και έτσι να συνεχίσουν μικρά παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Πηγή: haniotika-nea.gr

No comments