Γεωργιάδης: "Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα" - Αρβανίτης: "Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο" (βίντεο) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης: "Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα" - Αρβανίτης: "Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο" (βίντεο)

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπήκε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να χαρακτηρίζει δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, δεν κάναμε άμυνα, κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση και στα σουτ και γενικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο ημίχρονο είπαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο. Με την εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο, δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά πιστεύω ότι με την εμπειρία μας όταν
προηγήθηκαμε, θα έπρεπε να το τελειώσουμε. Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Τελικά νομίζω ότι ο βαθμός της ισοπαλίας είναι δίκαιος", ανέφερε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ μιλώντας για το παιχνίδι Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης, πρόσθεσε:

"Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Είναι άτυχες οι δύο ομάδες που θα παίξουν τόσο νωρίς στη διοργάνωση αντίπαλοι. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Εμείς δεν μπορούμε να παίξουμε τόσο άσχημα όπως στο πρώτο ημίχρονο. Το πάθος και η δύναμη πιστεύω ότι θα κρίνουν το παιχνίδι".

Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής της Ένωσης, Γιάννης Αρβανίτης τόνισε:

"Έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με δύσκολη έδρα. Εμείς κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε σε καλή μέρα τον Φίλη και την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος υστερήσαμε στην επίθεση, δεν τολμήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις που έπρεπε. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε αυτό και πέρασε μπροστά στο σκορ, αλλά εμείς εκεί αντιδράσαμε. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα νομίζω, η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο".

Μετά τον Αλέξη Αλβανό και ο Απόστολος Παλάσκας χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, τονίζοντας πάντως πως ο "Δικέφαλος" θα έπρεπε με την εμπειρία του να πάρει τη νίκη.

"Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν η ομάδα που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε την άμυνα μας και βρήκαμε κάποιες λύσεις στην επίθεση, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν κερδίσαμε με βάση την εμπειρία μας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο σε κάθε περίπτωση...", ήταν τα λόγια του άσου του ΠΑΟΚ, ο οποίος μιλώντας για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί, σημείωσε:

"Δεν υπάρχει φαβορί. Ένα μικρό πλεονέκτημα θεωρώ ότι έχει ο γηπεδούχος, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα".


No comments