Παίζει κανονικά στην Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παίζει κανονικά στην Ευρώπη

Την Πέμπτη το βράδυ θα αναχωρήσει για το Νις της Σερβίας η Ορμή, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ναϊσα στο πλαίσιο του β΄ γύρου του EHF Cup.

Οι δυο αγώνες θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή (σέντρα στις 6.30μ.μ. και στις 11.30π.μ. αντίστοιχα σε ώρες Σερβίας) και στόχος της Ορμής είναι να δώσει πολύτιμες εμπειρίες στις νεαρές της παίκτριες. Οι «λέαινες» θα αγωνιστούν κανονικά στην Ευρώπη, παρά την πρόσφατη αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ και το Κύπελλο Ελλάδας.

Στην Σερβία θα ταξιδέψουν οι Ζωή Παπαδοπούλου (Τ/Φ), Φρόσω Κυριακοπούλου (Τ/Φ), Χρυσούλα
Χάλα, Μαρίτα Καγκελάρη, Αναστασία Καρακίτσου, Εβελίνα Παύλου, Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου, Αναστασία Πολίτη, Βασιλική Θανοπούλου, Αννα Στράτου, Χριστιάννα Φραγκίδη και Ελένη Πανταζοπούλου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Τάκης Καρακίτσος, με συνεργάτη τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Αλέκο Μεντζελόπουλο.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Διονύσης Γιακουμέλος και συνοδοί οι Σουζάνα Κόγκα, Αναστασία Κουκουλομάτη και Θεόδωρος Καλλιακμάνης.

Τους δυο αγώνες ορίστηκαν να διευθύνουν οι Κριστίνα Ναστάζε και Σιμόνα Ραλούκα Στάνκου από τη Ρουμανία, ενώ κομισάριος θα είναι η Βουλγάρα Ροζίτσα Ντίμκοβα.


No comments