Η ετήσια γιορτή χάντμπολ του Λεωνίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ετήσια γιορτή χάντμπολ του Λεωνίδα

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ο Α.Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ πραγματοποίησε την 7η ετήσια γιορτή χάντμπολ Δημοτικών και Γυμνασίων σχολείων του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Αγίων Αναργύρων υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Η γιορτή είχε μεγάλη επιτυχία καθώς πάνω από 200 παιδιά παρευρέθηκαν στη γιορτή διασκεδάζοντας, μαθαίνοντας και παίζοντας χάντμπολ. Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από την δυναμική του αθλήματος  μας και περιμένουν αγωνιωδώς την επόμενη δράση μας.

Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο προπονητής της αντρικής ομάδας Αλέκος Περάκης και ο
αναπτυξιακός προπονητής Αντωνιάδης Χρήστος. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των αθλητών της αντρικής ομάδας οι οποίοι βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή της γιορτής ώστε τα παιδιά να καταφέρουν να διασκεδάσουν και να μάθουν τα άθλημα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας έχει προχωρήσει στην διαγράμμιση των προαυλίων 3 Δημοτικών σχολείων του δήμου, του 1ου Δημοτικού όπου κι έγινε η γιορτή, αλλά και του 3ου και του 5ου Δημοτικού σχολείου Αγίων Αναργύρων,  ώστε να υπάρχουν χώροι προπονήσεων για τους μικρούς αθλητές  διότι το κλειστό γυμναστήριο Αγίων Αναργύρων τελεί υπό κατασκευή και το κλειστό γυμναστήριο Καματερού έχει πολύ επιβαρημένο πρόγραμμα.
   
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στυλιανός Παραράς δήλωσε: "Παρά τις αντίξοες συνθήκες οικονομικές και μη που εμείς διανύουμε ,καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προάγουμε τον αθλητισμό μέσω του συλλόγου μας .Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι εχθρός των κακών έξεων και αναπτύσσει παράλληλα και τον πολιτισμό γι αυτό και εμείς πάντα θα προσπαθούμε να δίνουμε σοβαρές διεξόδους στους νέους. Ευχαριστούμε πολύ τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Κώστα Κότσιρα για την πολύτιμη βοήθεια και συνεχή υποστήριξη του συλλόγου μας. Τέλος ευχαριστούμε πολύ την Ομοσπονδία και τον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού για την σημαντική βοήθεια τους."

No comments