Η Upgrade συνεργάτης μάρκετινγκ της ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Upgrade συνεργάτης μάρκετινγκ της ΧΑΝΘ

Η Upgrade Field Marketing and Brand Experience στηρίζει ενεργά την ομάδα χάντμπολ της Χ.Α.Ν.Θ, στη φετινή της προσπάθεια στην Handball Premier, για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Η Upgrade ‘Field Marketing and Brand experience’ αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη της δημιουργίας μακετών και την παραγωγή διαφημιστικού υλικού των αγώνων της ομάδας ομάδας, προσκαλώντας το κοινό της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο Αθλητικό κέντρο  Χ.Α.Ν.Θ. «Μ. Τσικίνας». Παράλληλα, θα στηρίξει την προσπάθεια για διεύρυνση του Brand χειροσφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Youtube), συμμετέχοντας με αναρτήσεις και ψηφιακές προβολές που στοχεύουν στην γνωστοποίηση του αθλήματος στο ψηφιακό κοινό της Θεσσαλονίκης, αγκαλιάζοντας τον ιστορικό σύλλογο της πόλης. Tέλος η Upgrade συμμετέχει στην αναζήτηση χορηγών οι οποίοι καλούνται να
στηρίξουν οικονομικά ή ανταποδοτικά την προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος.

Ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης μέλος της επιτροπής χάντμπολ της ΧΑΝΘ δήλωσε «"Επ' ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας μας με την Upgrade, επιθυμώ να εκφράσω την ικανοποίηση του τμήματός μας που απέκτησε έναν συμπαίκτη με επιφανή θέση στο χώρο της διαφήμισης. Διαρκής επιδίωξη της Χ.Α.Ν.Θ είναι η προβολή και διαφήμιση όλων των αγώνων της ομάδας. Εκτιμώ πως με τη συνδρομή και τη συνεργασία της Upgrade αυτή η επιδίωξη γίνεται, πλέον, εγγύτερη και απλούστερη"

No comments