Δημητρούλιας: "Πρέπει να προσεχθεί η Κ18" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Πρέπει να προσεχθεί η Κ18"

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για την κλήρωση του ΕURO και τις δυνατότητες της ομάδας

Η Εθνική μας ομάδα U18 θα διεκδικήσει την είσοδο της στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Λιθουανία τον Αύγουστο του 2016, όπως προέκυψε από την χθεσινή κλήρωση της Β΄ κατηγορίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, τόσο για τους αντιπάλους μας, όσο και για το μέλλον αυτής της φουρνιάς.
«Η Αυστρία είναι μια χώρα που έχει παράδοση στις υποδομές της και το Ισραήλ έχει κάνει μεγάλα
βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, ενώ η Λιθουανία σίγουρα ως γηπεδούχος θα είναι ανταγωνιστική. Η Εθνική Ελλάδας διαθέτει μια φουρνιά με πολύ καλό υλικό και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο παραγκωνισμένη. Είναι αξιοσημείωτο ότι μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κάνει ένα κοινό καμπ το Βόρειο και το Νότιο κλιμάκιο. Θεωρώ πως είναι αδικημένη.

Προσωπικά θεωρώ ότι η τελευταία μας ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ είναι η Μεσογειάδα της Αιγύπτου και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αποδεκτή η συμμετοχή μας από την Ομοσπονδία.
Αυτή η ομάδα έχει μεικτά χαρακτηριστικά. Διαθέτει παιδιά από την ΑΕΣΧ Πυλαίας που έχουν δουλευτεί πολύ. Υπάρχουν παιδιά από ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο, Δούκα, Φοίβο με πολλά προσόντα. Το υλικό έχει αρκετή αγωνιστική εμπειρία. Τα παιδιά μπορούν να βάλουν και ενέργεια και τακτική στο παιχνίδι και πρέπει να προσεχθούν».

No comments