Πήρε Στόσιτς το Σεριφάτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Στόσιτς το Σεριφάτο

Η διοίκηση του  Σεριφάτου ανακοινώνει την απόκτηση του Vladimir Stosic.

Ο 28χρονος δεξιός ιντερ γεννημένος στο Βελιγραδι  στις 13-05-1987 ξεκίνησε την καριέρα του από την Zemun (B! Εθνική), για 2 χρόνια οπού μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α! Κατηγορία. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην  Obilic(Α), Radnicki (Α), Primus (A) για να επιστρεψει και πάλι την τελευταία σεζόν στην ομαδα που ξεκίνησε την καριέρα την Zemun.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αποφάσισε να παίξει χάντμπολ μακριά από την πατρίδα του, και αυτό έγινε απο την παρότρυνση του πρώην προπονητή της Ορμής Λουξ  Νταμίρ
Στογιάνοβιτς και την πρόταση που έκανε στον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Αναστασέλο και την διοίκηση. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του το νέο μεταγραφικό απόκτημα  της Αιγιώτικης ομάδας δήλωσε:

«Δεν γνωρίζω καθόλου για το ελληνικό χάντμπολ, εκτος ότι δεν ανήκει στα δημοφιλή αθλήματα όπως στην πατρίδα μου τη Σερβία, όπου εκεί σε κάθε παιχνίδι το παρακολουθούν 3.000 με 4.000 φίλαθλοι. Για την νέα μου ομαδα μου μίλησε ο κος Στογιάνοβιτς  όπου μου είπε τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της και τους στόχους που εχουν βαλει  ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πιστεύω ότι με την παρουσία μου θα βοηθήσω αρκετά σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι 3 ημέρες στο Αιγιο και αισθάνομαι πολύ ευτυχής που θα παίξω εδώ χάντμπολ».

No comments