Νεα εποχή στα Βριλήσσια με Κοτσιώνη και Πρόκιτς. Όλο το οργανόγραμμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νεα εποχή στα Βριλήσσια με Κοτσιώνη και Πρόκιτς. Όλο το οργανόγραμμα

Με επικεφαλής τον πρώην διεθνή χαντμπολίστα Δημήτρη Κοτσιώνη, εμπνευστή και δημιουργό του διεθνούς τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ο ΕΣΝ Βριλησσίων αλλάζει σελίδα.

Ο νέος Πρόεδρος συνεπικουρούμενος από νέους ανθρώπους γεμάτους όρεξη και δυναμισμό θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας του ιστορικού Συλλόγου, βάζοντας τον σε νέα πορεία.

Οι νέοι πυλώνες πάνω στους οποίους θα πορευτεί το νέο Δ.Σ. είναι Αξιοπιστία- Επιμόρφωση- Ανάπτυξη- Πρόοδος- Αγωνιστικότητα.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Δημήτρης Κοτσιώνης

Αντιπρόεδρος: Θεολόγος (Άκης) Βαλαβάνης
Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Πάλλης
Ταμίας: Δημήτρης Λιάκος
Μέλη: Πέτρος Κορκολής, Γιώργος Ρήγος, Μανώλης Τωμαδάκης, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Κωνσταντίνος Ταμπάκος

Το Δ.Σ. στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα ευχαρίστησε και συνεχάρη τον πρώην πρόεδρο Βασίλη Σκουλά για την πολύχρονη και επιτυχημένη ενασχόλησή του με τα κοινά του Συλλόγου.
Ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Κοτσιώνης, παρουσίασε την φιλοσοφία και τον τρόπο που θα πορευτεί ο Σύλλογος τα επόμενα χρόνια.
Υποσχέθηκε να συνεχίσει με τους συνεργάτες του την ανοδική πορεία στα ηλικιακά τμήματα, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη, προσθέτοντας δράσεις για τους μικρούς αθλητές, εντός και εκτός Ελλάδας.

«Ανάπτυξη, οικογενειακό κλίμα και υγιές περιβάλλον»
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων Δημήτρης Κοτσιώνης, ανέφερε: «Είμαστε μια παρέα ανθρώπων αγαπάμε το χάντμπολ και συνεχίζουμε να το αγαπάμε και μέσω των παιδιών μας, τα οποία απέκτησαν από εμάς το «μικρόβιο» του αθλήματος. Προσπαθούμε να περάσουμε στα νέα παιδιά του Συλλόγου τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», της πειθαρχίας, της ομαδικότητας και της δικαιοσύνης.
Είναι αρκετά δύσκολο μέσα σε αυτή την δυσμενή οικονομικά περίοδο της χώρας να εκπληρώσουμε με επιτυχία όλα τα σχέδια μας, αλλά υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε.
Δίνουμε βαρύτητα στην ανάπτυξη και θέλουμε τα Βριλήσσια να γίνει το «κέντρο» που όλα τα παιδιά θα θέλουν να έρθουν.
Σκοπός και στόχος μας είναι με συνεχή προσπάθεια, διάθεση για δουλειά, ταπεινότητα και αυξανόμενη δυναμική, παιδιά και γονείς να θέλουν να ενταχθούν στον σύλλογό μας. Τα παιδιά να αθληθούν, να παίζουν και το κυριότερο να διασκεδάζουν, σε ένα οικογενειακό υγιές περιβάλλον».

Αρχιπροπονητής ο Σίνισα Πρόκιτς
Ο Σύλλογος ξεκινάει δυναμικά στις αρχές Σεπτεμβρίου με όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες (Προμίνι - Μίνι - Παγκορασίδες Β' - Παμπαίδες Β' - Παμπαίδες Α' - Παίδες - Εφήβους) και με πυραμίδα την Ανδρική ομάδα για μια αξιοπρεπή και δυναμική πορεία στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Επικεφαλής αρχιπροπονητής και υπεύθυνος ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Σίνισα Πρόκιτς.
Ο 50χρονος πρώην διεθνής Σέρβος χαντμπολίστας ήταν από τους σπουδαιότερους ξένους που αγωνίστηκαν στην χώρα μας, ενώ για ένα διάστημα φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2002.

Έπαιξε στον ΑΣΕ Δούκα την περίοδο 1998-2001, κατακτώντας ένα νταμπλ (1998),
ένα πρωτάθλημα (2001) και ένα κύπελλο Ελλάδος (1999) και την χρονιά 2001-2002 ήταν στον ΠΑΟΚ.

Στην πλούσια καριέρα του σαν αθλητής αγωνίστηκε συνολικά σε πέντε διαφορετικές χώρες, αφού αγωνίστηκε στις Σέρβικες Ζελέζνιτσαρ Νις, Ερυθρό Αστέρα, στις Ισπανικές Ατλέτικο Μαδρίτης, Θιουδάδ Ρεάλ, στην Γερμανική Ντίσελντορφ και στην Ιταλική Κονβερσάνο, έχοντας κατακτήσει ένα κύπελλο Σερβίας και ένα Κύπελλο Ιταλίας.

Ήταν μέλος της Εθνική Νέων Γιουγκοσλαβίας και της Εθνική Ανδρών Γιουγκοσλαβίας με 84 συμμετοχές εκ των οποίων 15 ως αρχηγός!
Συμμετείχε στην αποστολή της Γιουγκοσλαβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988, ενώ έχει κατακτήσει χρυσό σε Πανεπιστημιάδα και 4η θέση στο Παγκόσμιο της Τσεχοσλοβακίας το 1990.

Σαν προπονητής τη σεζόν 2014-2015 κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας με την ομάδα του Ζελέζνιτσαρ Νις που ήταν μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της δεκαετίας.

«Πρόκληση και πολύ δουλειά»
«Μίλησα με τον Δημήτρη και μου άρεσε πολύ το σκεπτικό του και ο στόχος που έχει θέσει. Το είδα σαν πρόκληση. Αποφάσισα να βοηθήσω την ομάδα, να την οργανώσουμε σωστά και να δουλέψουμε στην ανάπτυξη με έναν διαφορετικό τρόπο, όπως δουλεύουν στις καλύτερες ομάδες του κόσμου με σκοπό να έχουμε καλά αποτελέσματα και να βγάλουμε νέους και καλούς παίκτες για το ελληνικό χάντμπολ. Πιστεύω με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου να βοηθήσω τον Σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του», σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός.

Οι προπονητές του ΕΣΝ Βριλησσίων την περίοδο 2015-2016

Ανδρική και Εφηβική ομάδα (1997-1998-1999)
Γιάννης Γαλάνης
Αθλητής του συλλόγου από το 1992 έως 2011, απο τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα μέχρι την ανδρική ομάδα, με κορυφαία αθλητική στιγμή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος το 2011. Το 2013 στα μέσα της χρονιάς αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα ως προπονητής στην Α2 κατηγορία, η οποία παλεύει για την παραμονή της και τελικά παραμένει. Το 2014 τερματίζει 6η και το 2015 στην 3η θέση.

Παιδική ομάδα (2000-2001)
Γιώργος Δραγάζης
Αθλητής στις ομάδες (Α.Ε. Χαλανδρίου - Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια - ΣΑΚΑ).
Προπονητής στις ομάδες (Α.Ε. Χαλανδρίου - Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια - Α.Σ.Ε. Δούκα - ΣΑΚΑ - Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. - Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου - Δικέας Ν. Ιωνίας).

Παμπαίδες Α' (2002-2003) & Β' (2004-2005)
Θεόδωρος Βερνάρδος
Αθλητής στις ομάδες (Πανελλήνιος Γ.Σ. - Αθηναϊκός Α.Σ. - Α.Ο. Προοδευτική Αγρινίου - ΑΕΚ). Προπονητής στις ομάδες (Α.Ο. Προοδευτική Αγρινίου - ΑΕΚ - Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. - Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια - Α.Ο. Πολιτεία - Α.Σ.Ν.Ι. Δικέφαλος Αστέρας).

Παγκορασίδες Β' (2004-2005) - Μίνι (2006-2007) & Προμίνι (γεν. 2008 & μετά)
Ελμίνα Παππά
Αθλήτρια στις ομάδες (Ο.Φ.Ν. Ιωνίας - Α.Ο.Α. Καστοριάς - Γ.Σ. Κορωπίου - Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου).
Προπονήτρια στις ομάδες (Α.Ο.Α. Καστοριάς - Ο.Φ.Ν. Ιωνίας - Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια).

Μαίρη Ταράση
Αθλήτρια στις ομάδες (Α.Σ.Ε. Δούκα - Γ.Σ. Κορωπίου - Άρης Νικαίας - Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου - Δικέας Ν. Ιωνίας - Καματερό Γ.Σ.).
Προπονήτρια στην ομάδα (Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια). 

No comments