Πρωτοκλασσάτες μεταγραφές για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωτοκλασσάτες μεταγραφές για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Επτά σπουδαίες μεταγραφές και ανανεώσεις όλων των έμπειρων αθλητριών πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα είναι βασική διεκδικήτρια των τίτλων δημιούργησε ο έφορος του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης.

Το πρώτο σημαντικό βήμα έγινε με την ανανέωση των αθλητριών που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Έτσι, τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φορέσουν και στη νέα περίοδο οι Νούλα, Ανθίτση, Προκοπίδου, Τζέριτς, Μάστακα, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Καρσανίδου, αλλά και οι νεότερες αθλήτριες που είτε αγωνίστηκαν πέρσι με υποσχετική από άλλους συλλόγους, είτε προέρχονται από τις ακαδημίες.

Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι οι αθλήτριες Νάνσυ Στρατάκη (Αμύντας Αμυνταίου), Λένα
Μούρνου (Ορμή – υποσχετική από τον Φίλιππο Βέροιας), Κατερίνα Βαφειάδου (Αμύντας Αμυνταίου), Χρυσούλα Τσομπανίδου (Πανόραμα), Εύα Κοκτσίδου (Πανόραμα), Αθηνά Κωστοπούλου (Νέα Ιωνία) και Νένα Τσαναξίδου (Εθνικός Κοζάνης).

Με τις προσθήκες των Στρατάκη, Βαφειάδου και Μούρνου ο ΠΑΟΚ αποκτά μία εντυπωσιακή πληρότητα στην περιφέρεια, ενώ πλέον υπάρχουν και πολλές λύσεις για τη Γρηγορία Γκόλια σε κάθε θέση.

Υπό διαπραγμάτευση είναι το ζήτημα της παραμονής της Σκοπιανής Γκροζντάνοφσκα και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Πηγή: paok24.com

No comments