Αρχίζει αύριο το open παγκορασίδων Α - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αρχίζει αύριο το open παγκορασίδων Α

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Ά (γεννηθείσες 2000-2001), που θα διεξαχθεί σε Αμύνταιο και Λέχοβο, από την Τετάρτη (8/7) έως την Κυριακή (12/7). Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 11 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα, διαχωρισμένες σε 2 ομίλους.
Κατόπιν κλήρωσης, ο Α όμιλος περιέχει πέντε ομάδες (Ζαφειράκης Νάουσας, Ε.Σ. Αμύντας Αμυνταίου, Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και Ακρίτες Νευροκοπίου), ενώ ο Β όμιλος έξι (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Μ.Π.Σ. Φιλώτα, Αρίων Πτολεμαΐδος,  Ένωση 2015, Απόλλων Σταυρούπολης και Ο.Φ.Ν.Ιωνίας). Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων, θα έχουν τη δυνατότητα στην επόμενη φάση να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι ιθύνοντες της διοργάνωσης έχουν μεριμνήσει για τη ψυχαγωγία
των αθλητριών, ώστε το πενθήμερο (8-12/7) να εξελιχθεί σε πραγματική γιορτή για τη χειροσφαίριση. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της πρώτης ημέρας των αγώνων, την Τετάρτη 8/7 και ώρα 21:30, στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου και θα περιλαμβάνει μια πλούσια μουσικοχορευτική βραδιά. 3 ώρες νωρίτερα (18:30) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, θα λάβει χώρα η τεχνική σύσκεψη.

Το «ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Ά», συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι Αμύντας Αμυνταίου και Μ.Π.Σ. Φιλώτα, με τον Δήμο Αμυνταίου, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Οι Όμιλοι της Α Φάσης :
A   Όμιλος

1. Ζαφειράκης Νάουσας
2. Ε.Σ. Αμύντας Αμυνταίου
3. Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας
4. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
5. Ακρίτες ΝευροκοπίουΒ  Όμιλος

1. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
2. Μ.Π.Σ. Φιλώτα
3. Αρίων Πτολεμαΐδος
4. Ένωση 2015
5. Απόλλων Σταυρούπολης
6. Ο.Φ.Ν.Ιωνίας

No comments