Υψηλού επιπέδου συμπόσιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υψηλού επιπέδου συμπόσιο

Ολοκληρώθηκαν το Συμπόσιο ΤΕΦΑΑ και το Διεθνές Συνέδριο στα Ιωάννινα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το διάστημα 27-28 και 29-31 Μαΐου το 1ο Συμπόσιο Ειδικοτήτων Χειροσφαίρισης των ΤΕΦΑΑ της χώρας στα Άνω Πεδινά Ζαγορίου του Νομού Ιωαννίνων, καθώς και το Διεθνές Συνέδριο Χειροσφαίρισης.
Οι εισηγήσεις τόσο των μελών ΔΕΠ κατά την πρώτη ημέρα του Συμποσίου με θέματα που αφορούν το μάθημα της Χειροσφαίρισης στα ΤΕΦΑΑ όσο και οι παρουσιάσεις εργασιών των
φοιτητών-τριών κατά τη δεύτερη ημέρα, ήταν υψηλού επιπέδου και εντυπωσίασαν το κοινό που τις παρακολούθησε. Από το Συμπόσιο εξήχθησαν ουσιαστικά συμπεράσματα που αποτυπώθηκαν στο πόρισμα του Συμποσίου, το οποίο παραδόθηκε στον αντιπρόεδρο της ΟΧΕ κ. Βασίλη Κρανιώτη και τον πρόεδρο του ΣΥΠΧΕ κ. Γιάννη Βαρελτζή.
Στο Διεθνές συνέδριο πήραν μέρος πολλοί καταξιωμένοι Έλληνες καθηγητές των ΤΕΦΑΑ, καθώς και ξένοι ομιλητές, Λέκτορες της EHF αλλά και άλλοι εξειδικευμένοι επιστήμονες του αντικειμένου. Η θεματολογία του συνεδρίου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και το επίπεδο των ομιλιών- παρουσιάσεων ήταν υψηλό.
Η οργανωτική επιτροπή δέχτηκε συγχαρητήρια για το επίπεδο των δύο διοργανώσεων όχι μόνο από τους Έλληνες και ξένους παρευρισκόμενους – επιστήμονες αλλά και από τους Λέκτορες της EHF.

No comments