Ορμή: Με "σκληρή" επιστολή δεν υποστηρίζει την ένσταση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ορμή: Με "σκληρή" επιστολή δεν υποστηρίζει την ένσταση

Mε μια σκληρή επιστολή προς την ΟΧΕ, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Ορμής κ. Ανδρέα Κόγκα και κοινοποιήθηκε και στα ΜΜΕ, στην ουσία αποσύρεται από την εκδίκαση της ένστασης για τον πρώτο αγώνα με τη Νεα Ιωνία. Αναλυτικά η επιστολή:

"Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε
Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα τις εκθέσεις των διαιτητών και του    παρατηρητή του αγώνα Ο.Φ.Ν.Ι.- Ορμή Λουξ για τον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος Ελλάδος γυναικών.

Περιμέναμε ότι οι καλύτεροι ίσως Έλληνες διαιτητές, με δεκάδες διεθνείς αγώνες στο βιογραφικό
τους, θα είχαν την ευθιξία να παραδεχτούν τα  λάθη τους, λάθη που φαίνονται ξεκάθαρα από τα δύο (2) dvd του αγώνα, κομμάτια των οποίων έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Δε θα επαναλάβουμε σε αυτή την επιστολή το χρονικό των λαθών και  παραλείψεων που υπέπεσαν, τα έχουν δει και τα έχουν κρίνει όλοι οι     άνθρωποι του αθλήματος.

Περιμέναμε από τον παρατηρητή του αγώνα, ο οποίος μάλλον βρισκόταν στο γήπεδο μόνο σωματικά, γιατί πνευματικά ήταν «απών», να επιδείξει αντίστοιχη ευθιξία. Είναι αστείο να ισχυρίζεται ότι χάλασε η κόρνα. Είναι τυχαίο ότι μόλις σήμερα, 7/5/2015 και ώρα 12:38 λάβαμε το φύλλο     αγώνα; Προφανώς ο αξιότιμος κος παρατηρητής το πήρε μαζί του σε    κάποιο ευρωπαϊκό παιχνίδι και «ξέχασε» να μας το παραδώσει. Ξέρουμε άλλωστε ότι είναι παρατηρητής κυρίως σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, θα μπορούσαμε να γράψουμε και να αναλύσουμε πάρα πολλά για τα λάθη και τις παραλείψεις διαιτητών και παρατηρητή,  θα μπορούσαμε να φέρουμε τα dvd του αγώνα σε υψηλή ανάλυση και με σημειωμένα τα σφάλματά τους, αλλά δε θα το πράξουμε, αφού   γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποια θα είναι η απόφαση. Μία τιμωρία   «χάδι» για τους διαιτητές και τον παρατηρητή.

Εκπροσωπούμε την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Ελλάδα και     αποφασίσαμε να μη μετέχουμε σε διαδικασίες με προαποφασισμένες    αποφάσεις.

Αυτή τη χρονική στιγμή έχουμε μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, όπως δείξαμε στα Play Off. Οι απαντήσεις μας θα δοθούν το Σάββατο στο γήπεδο.

Αφήνουμε «απερίσπαστη» την Επιτροπή Ενστάσεων να «αποφασίσει» για την τύχη της ένστασης. Όμως, κύριε Πρόεδρε και κύριοι υπεύθυνοι της διαιτησίας, έχουμε καθοριστικά ερωτήματα.

Έχετε καταλάβει ότι τα Play Off των γυναικών προσφέρουν τη φετινή χρονιά συγκλονιστικούς αγώνες, με τις αθλήτριες των ομάδων να παίζουν handball υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων;

Όταν αποτυγχάνουν στην κρίση τους και υποπίπτουν σε σωρεία λαθών έμπειροί και καταξιωμένοι διαιτητές, που είναι δυνατόν να πετύχουν     άπειροι και ανεπαρκείς διαιτητές που εσείς χρίσατε διεθνείς;

Είστε σίγουροι ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τελικού, με αυτού του επιπέδου τις ομάδες; Για να μην επεκταθούμε περαιτέρω αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά..

Αγαπητοί κύριοι της διαιτησίας και της Επιτροπής Ενστάσεων, σας  αφήνουμε να αποφασίσετε μόνοι σας για την τύχη της ένστασης. Σας  ενημερώνουμε απλά, ότι ο δεύτερος τελικός στην Πάτρα, θα μεταδοθεί live streaming σε όλη την Ελλάδα"

No comments