Ο Διομήδης στην έκθεση "Αργολίδα 2015" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Διομήδης στην έκθεση "Αργολίδα 2015"

Συμμετοχή με δικό του περίπτερο θα έχει ο Διομήδης στην 11η Περιφερειακή Έκθεση «Αργολίδα 2015», η οποία διεξάγεται από την Τετάρτη 6 Μαΐου έως και την Κυριακή 10 Μαΐου, στο χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας (παραλιακή οδός Ναυπλίου-Ν. Κίου). Η συγκεκριμένη Έκθεση αποτελεί μια πρωτοβουλία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας, που ξεκινά από το 1995 και που σήμερα έχει γίνει πλέον θεσμός.

Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία του Νομού Αργολίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην προβολή και προώθηση των προϊόντων του και ταυτόχρονα να
του δώσει την ευκαιρία της ενημέρωσης για νέες συνεργασίες και νέες αγορές.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης να επισκεφθούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό περιπτέρων, που αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν των προϊόντων και υπηρεσιών του νομού μας και όχι μόνο, καθώς και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και να γνωρίσουν από κοντά τις παραγωγικές και τουριστικές επιχειρήσεις του νομού μας.

Εστιάζοντας στο κομμάτι του τουρισμού και των εναλλακτικών μορφών του (αγροτουρισμός, συνεδριακός τουρισμός , ιαματικός τουρισμός, κλπ) ο Διομήδης έχει συμβάλλει τα μέγιστα μέσω του αθλητικού τουρισμού που πρεσβεύει και υποστηρίζει, καθώς πέρα από τις Ευρωπαϊκές του διακρίσεις και την αναγνωρισιμότητά του σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Danaon Cup που πραγματοποιείται στις αρχές Ιουλίου αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης  για πολλά παιδιά και τους γονείς τους, από πολλές Ευρωπαϊκές και Ελληνικές πόλεις.

Ειδικότερα φέτος, που ο σύλλογός διοργάνωσε ή συνδιοργάνωσε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων, την ημιτελική φάση Πανελληνίου Εφήβων, ηλικιακά τουρνουά handball και βεβαίως το πολυαναμενόμενο Danaon Cup, έχει βάλει τη δική του δυνατή σφραγίδα στον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την Αργολίδα και τις ομορφιές της.


No comments