Στο φουλ οι μηχανές της ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο φουλ οι μηχανές της ανδρών

Ξεκίνησε προπονήσεις στη Βέροια ενόψει των φιλικών με το Ισραήλ στις 24 και 25 Απριλίου

Σε εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε στη Βέροια το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών με απώτερο στόχο τα επίσημα ματς με το Βέλγιο για το EURO 2018 που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο. Στο πλαίσιο αυτό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί και θα δώσει δύο δυνατά φιλικά με την Εθνική Ισραήλ την Παρασκευή 24/4 (19:00) στο «Φιλίππειο» και το Σάββατο 25/4 (18:00) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Από τους 18 παίκτες που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης δεν βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ο Μπόρις Ασπρίδης, καθόσον την Τετάρτη θα παίξει με την Μπρο το 5ο και τελευταίο ημιτελικό του Τσέχικου πρωταθλήματος κόντρα στην Λοβοζίτσε.
Με την ευχή όλων να προκριθεί στον τελικό ο διεθνής εξτρέμ θα βρίσκεται την Πέμπτη στην
Ελλάδα, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.
Αναφορικά με τις αρχικές κλήσεις ο Χρήστος Κεδέρης αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Αλέξης Σιμιτσής του Διομήδη Άργους

Οι 18 παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Τσίλης, Παλάσκας, Πετρίδης, Γουργούμης, Μπουκοβίνας (ΠΑΟΚ), Τσακνής, Χάλαρης (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Σιμιτσής, Ανανιάδης, Μαστορογιάννης (Διομήδης Άργους), Χερουβείμ (Ποσειδώνας), Δραγκόλας (Φίλιππος), Κατσίκης (ΑΕΚ), Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Ασπρίδης (Brno- Τσεχία), Μαραγκός (ESMGO- Γαλλία), Παπαδιονυσίου (Kaerling- Λουξεμβούργο).

«Σαν να είναι επίσημα...»
Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Κρανάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Έχουμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε καλά μία εβδομάδα σε μια φιλόξενη και χαντμπολική πόλη. Προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες με το Βέλγιο. Το Ισραήλ παίζει επιθετική άμυνα 3-2-1 και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Δίνουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην Εθνική Ανδρών. Ζητάμε από τους παίκτες σε αυτά τα καμπ να δώσουν το 110%. Τα παιχνίδια με το Ισραήλ τα βλέπουμε πολύ σοβαρά, σαν να είναι επίσημα. Ο προβληματισμός μου είναι ότι βρισκόμαστε στον Απρίλιο και δυστυχώς 8 από τις 12 ομάδες του πρωταθλήματος δεν θα παίξουν άλλα ματς στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο τα παιδιά από αυτές τις ομάδες να μπορούν να είναι σε ετοιμότητα τον Ιούνιο για τα επίσημα ματς της Εθνικής. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να το αξιολογήσουμε».

No comments