Νίκη γοήτρου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη γοήτρου

Νίκη πρωτιάς για την ομάδα του KIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ,το Σάββατο με σκορ 25-21 μετά από συναρπαστικό αγώνα ντέρμπι από τις δυο ομάδες που αξία λαμβάνουν τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου και μπαίνουν στην διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το άθλημα με ένα στάδιο γεμάτο από 300 φίλους και των δυο ομάδων με έντονα συναισθήματα ωραίες φάσεις και ποιοτικό χαντ-μπωλ.

Η ομάδα του Καματερού που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της παίζοντας δυνατή άμυνα και γρήγορες επιθέσεις και την Ν Ιωνία να κρατά την διαφορά χαμηλά και να είναι συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο προπονητής του KIPARISSIS ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, Ιωαννου Λεωνίδας δήλωσε για το παιχνίδι.
''Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί σήμερα έδειξαν με την εμφάνιση τους ότι μπορούν να κάνουν σημαντικά πράγματα και αξίζουν να είναι του χρόνου στην Α2.Μπηκαμε από την αρχή δυνατά επιβάλαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, τα παιδιά έβγαλαν πολύ καλές άμυνες και στην επίθεση βγάλαμε πολύ ωραίες φάσεις και ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας που γέμισε πάλι το γήπεδο και βοήθησε πολύ στην ψυχολογία των παιδιών να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα όπως αυτή της Ν Ιωνίας. Τώρα έχουμε το μυαλό στα μπαράζ θα δουλέψουμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί και εκεί με στόχο την άνοδο στην Α2. Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά στα μπαράζ και να το ευχαριστηθούμε όλες οι ομάδες''.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 25-21
Τα πενταλεπτα ηταν 2-1,4-3,5-5,9-6,10-8,12-11,14-12,18-15,19-16,21-19,22-20,25-21
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ .
ΚΙΠΑΡΙΣΣΗΣ,ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΗΜΙΣΑΚΑΚΗΣ,ΣΚΟΔΡΙΑΝΟΣ 2,ΓΚΛΑΒΑΣ,ΜΑΓΓΟΣ 1,ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ 2,ΓΚΕΡΓΚΙΝΑ,ΜΠΟΥΚΑΣ,ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ 4,ΠΙΤΕΡΟΣ 4,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ 5,ΤΟΤΟ 1,ΚΟΥΡΤΗΣ 6,ΤΣΙΓΚΑΣ,ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: ΡΟΜΠΟΚΟΣ,ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΣ 1,ΚΟΥΤΣΗΣ 6,ΜΗΝΙΩΤΗΣ,ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ 1,ΜΩΡΑΙΤΗΣ,ΞΥΧΑΛΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 4,ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΧΡΟΝΗΣ,ΜΠΕΝΙΑΣ,ΙΑΤΡΙΔΗΣ,ΚΟΥΣΚΟΥΛΙΑΝΟΣ,ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ 8,ΘΑΝΟΣ 1.
Διαιτητές: ΤΣΑΚΩΝΑΣ,ΤΣΑΜΟΣ.
Δίλεπτα: 4 - 7
Πέναλτι: 3 - 5

No comments