«Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

Της Ρούλας Στίγκα

Η πρώτη σκορερ της Ορμής Λουξ μιλάει για τον ΠΑΟΚ και την τρίτη θέση 
Μια αγωνιστική έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με την Ορμή Λουξ να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα έχει κάνει κατάληψη στην 3η θέση της βαθμολογίας τους τελευταίους μήνες. Οι τέσσερεις ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ εκτός από την Ορμή Λουξ είναι είναι η Νέα Ιωνία, η Αναγέννηση Άρτας και ο ΠΑΟΚ και πλέον στην τελευταία αγωνιστική του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει σεη γενική κατάταξη. Η πρώτη σκόρερ της πατρινής ομάδας, Μαρία
Χατζηπαρασίδου που ήταν πρωταγωνίστρια στην άνετη νίκη επί του Πανοράματος, το περασμένο Σάββατο, μίλησε στην «Π.Γ.» για την πορεία της ομάδας αλλά και τα πλέι οφ, τονίζοντας ότι: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς. Από τη στιγμή που καταφέραμε να πλασαριστούμε στα πλέι οφ είμαστε αποφασισμένες να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος ότι μας αναλογεί από τη φετινή χρονιά. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια με τον προπονητή μας, χάσαμε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον ρίχνουμε όλο το βάρος στο πρωτάθλημα. Δικαιούμαστε κάτι από τη φετινή χρονιά και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Το Σάββατο, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στα πλέι οφ και θα προετοιμαστούμε ανάλογα. Είναι σημαντικό ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και θα την εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται και σε επίπεδο προετοιμασίας αλλά και φιλικών».

«ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ»
Η Μαρία Χατζηπαρασίδου μίλησε και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ: « Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε σε κανένα σημείο και θα παλέψουμε για τη νίκη. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε ηττηθεί μέσα στην Πάτρα και έχουμε έναν ακόμα λόγο για να τα δώσουμε όλα το Σάββατο. Η εβδομάδα που ξεκίνησε για εμάς περιλαμβάνει σκληρή δουλειά και μαζί με τον προπονητή μας θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

«ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ»
Η Μαρία Χατζηπαρασίδου, αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της πατρινής ομάδας στην επίθεση και όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος είναι πρώτη σκόρερ. Η ίδια σχολίασε: « Εγώ αυτό που θέλω σε κάθε παιχνίδι είναι να κερδίζουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Η μια αθλήτρια παίζει για την άλλη και όλες μαζί για την ομάδα. Άρα σημασία δεν έχουν τα γκολ αλλά να κερδίζει η ομάδα μου. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και από όλους»

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή Γνώμη

No comments