Και το όνομα αυτού: "ΛΟΥΞ τελικός κυπέλλου ανδρών" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και το όνομα αυτού: "ΛΟΥΞ τελικός κυπέλλου ανδρών"

Η ΟΧΕ ήρθε σε συμφωνία με την βιομηχανία αναψυκτικών Λουξ για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών

Η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία στον κλάδο των αναψυκτικών και χυμών, η Λουξ θα είναι χορηγός ονομασίας του τελικού των Ανδρών, ο οποίος μετονομάζεται σε «33ος Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών Λουξ ΑΕΚ- ΠΑΟΚ».

Η ΟΧΕ τους τελευταίους μήνες έχει εντείνει τις προσπάθειες της για εξεύρεση χορηγών- υποστηρικτών για τις δραστηριότητες της. Σε αυτή την προσπάθεια η Λουξ για μια ακόμα φορά
στέκεται στο πλευρό της και αποδεικνύει την αγάπη της για το χάντμπολ, όπως έχει κάνει επί σειρά ετών με χορηγίες στις Εθνικές Ομάδες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και φυσικά στην γυναικεία ομάδα της Ορμής.

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Κώστας Γκαντής τόνισε: «Θέλω να ευχαριστώ θερμά την Λουξ και προσωπικά τον κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα που είναι αρωγός σε ένα ακόμα event της Ομοσπονδίας, καθώς και τον Πρόεδρο της Ορμής Λουξ κ. Ανδρέα Κόγκα για την συμβολή του στην επίτευξη της συμφωνίας».

Ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, εκ των ιδιοκτητών της Λουξ επεσήμανε: «Η Λουξ είναι πάντα κοντά στον ελληνικό αθλητισμό. Σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται στηρίζουμε το άθλημα του χάντμπολ. Ελπίζουμε και στο μέλλον να έχουμε την δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεχίσουμε αυτή την συνεργασία».

No comments