Βλαχοσπύρος: «Ελπίζουμε αυτή την φορά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βλαχοσπύρος: «Ελπίζουμε αυτή την φορά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων»

Ανακοίνωση για την αναβολή του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε η Διοίκηση της ομάδας του Διομήδη, απευθυνόμενη προς την Δ.Ε.Π. / Ο.Χ.Ε.. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Κύριε Πρόεδρε,

Δια της παρούσης θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι, πριν προβείτε στον ορισμό του ημιτελικού του Κυπέλλου, θα πρέπει πρώτα να έχετε αποφασίσει την μετάθεση της ημερομηνίας του Τελικού.
Οτιδήποτε άλλο αποφασίσετε θα αποτελεί κατάφωρη αδικία για όποια ομάδα περάσει από τον ημιτελικό που εκκρεμεί. Ελπίζουμε αυτή την φορά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Υ.Γ. : Επειδή η ανακοίνωση που εκδώσατε είναι γενικόλογη & ασαφής, προκειμένου να ξεκαθαρίσει
το τοπίο, θα επιθυμούσαμε να μας απαντήσετε στα εξής:
1. Να μας ενημερώσετε αν είχατε προβεί σε ενδελεχή έλεγχο του Κλειστού της Καλλιθέας, από άποψη καταλληλότητας για ένα τόσο σημαντικό αγώνα, προκειμένου να ορίσετε εκεί τον αγώνα.
2. Αν δεν το είχατε κάνει αυτό (τον έλεγχο του Κλειστού της Καλλιθέας), όπως φαίνεται από την μη τέλεση του αγώνα, εξηγήστε μας για ποιο λόγο προβήκατε στον ορισμό του συγκεκριμένου γηπέδου, που απ’ ότι προέκυψε μετά δεν το επιθυμούσε ούτε το ίδιο το γηπεδούχο σωματείο. Έπρεπε «άρον-άρον» να βρεθεί κάποιο γήπεδο? Αν ναι, για ποιό λόγο? Τι θα συνέβαινε αν δεν ορίζατε το Κλειστό της Καλλιθέας?
3. Η άρση του παραχωρητηρίου της Καλλιθέας πότε προέκυψε & τι μεσολάβησε? Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό?
4. Ενημερώστε μας αν το γηπεδούχο σωματείο είχε τη δυνατότητα να αρνηθεί, προβάλλοντας οποιαδήποτε δικαιολογία, την διεξαγωγή του αγώνα στην έδρα που εσείς του βρήκατε, μια και το ίδιο δεν είχε καταφέρει να βρει έδρα. Αν είναι έτσι, τότε δημιουργείται δεδικασμένο. Να επικαλούμαστε λόγους ασφαλείας & να μην γίνονται παιχνίδια. Απ ότι γνωρίζουμε τους κανόνες ασφαλείας τους επιβάλλει η αστυνομία & τα γηπεδούχα σωματεία είναι υποχρεωμένα να τους αποδεχθούν.
5. Ρωτήσατε το γηπεδούχο σωματείο γιατί ενώ επιθυμούσε μεγάλο γήπεδο δεν κατάφερε να το εξασφαλίσει έγκαιρα;

Παρακαλούμε να δημοσιοποιήσετε τα «πρακτικά» της αστυνομίας όπως καταγράφηκαν στο Κλειστό της Καλλιθέας. Θα είναι χρήσιμα για όλους μας.
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας, οι οποίες πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα είναι ειλικρινείς.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ

ΒΛΑΧΟΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ"

No comments