Κοπή πίτας ΣΥΠΧΕ - Σεμινάριο προπονητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοπή πίτας ΣΥΠΧΕ - Σεμινάριο προπονητών

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό χώρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου Civitel Olymbic στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ημέρα του Διήμερου Σεμιναρίου που οργάνωσε ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ το Υπουργείο Παιδείας το ΟΑΚΑ και τον σχολικό σύμβουλο κ. Τριπόδη.

Η ημέρα ξεκίνησε με την διάλεξη του Dr Pollany Wolfgang, δυστυχώς χωρίς μεγάλη προσέλευση των προπονητών, κυρίως των νέων αλλά και των πρωτοκλασάτων, το οποίο φυσικά σχολιάστηκε δυσμενώς από τον επίσημο και διεθνούς φήμης καλεσμένο μας και δημιούργησε άσχημη εντύπωση.

Στις δύο θεματικές ενότητες της διάλεξης του αναφέρθηκε;

1. "Set play defense of today - a mix from 1-5 to 6-0"
2. "Most common tactical moves in offense set play"

Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου Βαρελτζή Γιάννη ο οποίος ανέλυσε τα πεπραγμένα αλλά και το επιμορφωτικό έργο που συντελέστηκε στα 3½ χρόνια θητείας της παρούσας διοίκησης;

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: 3, ΗΜΕΡΙΔΕΣ : 2, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: 5, ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 1, ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ (ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ): 2, ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ : 1, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: 3, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: 6, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: 2, ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΑΣ: 1, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΦΑ: 1, 4 Σεμιναριακές Σειρές DVD : 26 τον αριθμό
Δίδαξαν 72 Διακεκριμένοι Ομιλητές εκ των οποίων 18 Ξένοι Προπονητές εγνωσμένης αξίας
Ακολούθησαν οι βράβευσεις, του κ. Pollany W. από τον αντιπρόεδρο του ΣΥ.Π.Χ.Ε. Τογανίδη Θεόδωρο για την συμμετοχή του στο επιμορφωτικό Σεμινάριο των ΚΦΑ και των προπονητών αλλά και η βράβευση του Κορορού Παναγιώτη από την κα Μπακουλοπούλου για την συνεισφορά του στο άθλημα ως προπονητής αλλά και ως Πανεπιστημιακός καθηγητής.

Στην εκδήλωση της κοπής πίτας που ακολούθησε τίμησαν με την παρουσία τους, η ταμίας της ΟΧΕ και πρόεδρος της ανάπτυξης κα Μπακουλοπούλου Κυριακή, ο πρόεδρος της ΕΣΧΑ κ. Κοντογεώργος, ο πρόεδρος ΚΕΔ διαιτητών κ.Κυριακούλιας Ευστράτιος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ Χατζηιωάννου Παντελής, εκπρόσωποι σωματείων καθώς και προπονητές. Μετά τους χαιρετισμούς των παρευρισκομένων κόπηκε η πίτα του συνδέσμου με το φλουρί να τυχαίνει στον κ. Μακρόγλου Μιχάλη και από την πλευρά των προπονητών στον κ. Νικολίνταη Γιάννη ο οποίος κέρδισε ένα πίνακα σχεδίασης ΄΄Tactic Board for Handball Coaches΄΄.

Ακολούθησε η ενημέρωση των προπονητών στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης με την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Εκ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

No comments