Νίκη με "κατηγορώ" του Γιάννη Πανούση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη με "κατηγορώ" του Γιάννη Πανούση

Μεγάλη νίκη επι της Ακαδημίας Πάτρας πέτυχε η ομάδα του Βυζαντινού την Κυριακή 14/12/2014 στο ΚΓ του Λουτρακίου. Οι παίκτες του Γιάννη Πανούση μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αποφασισμένοι για την νίκη. Με άμυνα η οποία λειτουργούσε υποδειγματικά, με έλεγχο και συγκέντρωση στην επίθεση. Με ζώνη άμυνας και με αλληλοκαλύψεις δημιουργούσαν οι παίκτες του Βυζαντινού, ώστε να βγαίνουν σουτ με πίεση και με πλουραλισμό στην επίθεση έκλεισε το πρώτο 30λεπτο 13-8. Στο 2ο ημίχρονο μέχρι το 45΄ η διαφορά κρατήθηκε στα 5 γκολ. Το τελευταίο 15λεπτο ήταν δύσκολο, με την Ακαδημία να πιέζει να παίζει πάρα πολύ ενεργητικά και εκμεταλλευόμενη τον παίκτη παραπάνω λόγω 2λεπτων αποβολών των παικτών του Βυζαντινού, μείωσε στα 3 γκολ. Από το 57΄ έως το 59΄ οι παίκτες του Βυζαντινού έπαιξαν με 3 παίκτες λιγότερους. Παρ’ όλα αυτά, με καλή απόδοση του τερματοφύλακα του Βυζαντινού Ι. Γρούμπου κρατήθηκε το σκορ. Στο τελευταίο λεπτό συνεχίστηκε η καλή αγωνιστική παρουσία με το σκορ να κλείνει στο 22-20, με πανηγυρισμούς από τους παίκτες και τους 200 περίπου φιλάθλους που υποστήριξαν θερμά τον Βυζαντινό.

Β.Α.Ο.Κ: ( Γιάννης Πανούσης ) Γρούμπος-Πλιάκουρας 3-Γκίκας 7-Θεοχάρης 1-Κάππης-Φίλης 2-Φύττας-Μπάμπης 1-Καρακώστας -Γεωργόπουλος-Οικονόμου 1-Σακέλλης 1-Μελλής-Αντωνίου-Καπνιστής 2-Σταμούλης 4.
ΑΕΠ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: ( Διαμαντόπουλος ) Παναγιωτόπουλος-Καλούδης 6-  
Παναγιωτόπουλος Π. 6-Κόκης 2-Καρύδης-Μεντζίνης 1-Παπαπαύλου 4-Μαμιδάκης 1-Στενιτσιώτης-
Σαρλής-Λάδας-Καραγιάννης.
Διαιτητές: Δημάκης ( Συνδέσμου Άργους ) – Κουρίκας ( Συνδέσμου Αγρινίου ).

Δηλώσεις Γιάννη Πανούση: Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με αντίπαλο μια ομάδα με νέους αθλητές
αλλά και έμπειρους που έχουν μια συγκεκριμένη φιλοσοφία. Εμείς μπήκαμε πάρα πολύ καλά στον
αγώνα, με πολύ καλή άμυνα και με επιθέσεις από όλες τις πλευρές. Έτσι πήραμε και την διαφορά στα 5 γκολ. Στο ημίχρονο προσπάθησα να προσγειώσω τους παίκτες μου να μην παρασυρθούν από τους
αντιπάλους οι οποίοι προσπαθούσαν να επηρεάσουν τους διαιτητές. Δυστυχώς τα κατάφεραν και κάπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και με τις πολλές 2λεπτες αποβολές ανησυχήσαμε. Παρ’ όλα αυτά όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, αλλά και όλη η ομάδα, έδειξε πίστη στο στόχο που ήταν μόνο η νίκη. Είχαμε έναν απίστευτο πλουραλισμό στο σκοράρισμα με 9 παίκτες να πετυχαίνουν γκολ και μαζί με την αμυντική λειτουργία η οποία ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μας έδωσε την νίκη που ήταν απολύτως δίκαιη. Μπράβο στα παιδιά, που παρ’ όλο που έχουμε καταντήσει τσιγγάνοι από γήπεδο σε γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες, δίνουν τα πάντα όλοι μαζί για να είμαστε αξιόμαχοι. Λυπάμαι για την θρασύτατη συμπεριφορά της Δημοτικής, Αθλητικής και Πολιτιστικής Αρχής εις βάρος μιας ομάδας και ενός αθλήματος με έδρα την Κόρινθο να κυνηγιέται ασύστολα. Ευχαριστώ από την καρδιά μου τον Δήμο Λουτρακίου –Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων και προσωπικά τον κ. Σακελλαρίου και τον κ. Γκιόκα για την παραχώρηση του ΚΓ των Αγ. Θεοδώρων για προπονήσεις όπως και για την παραχώρηση του ΚΓ Λουτρακίου για την διεξαγωγή του σημερινού αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε και την ομάδα του Ποσειδώνα που ήρθε και στήριξε την προσπάθεια των παιδιών.

No comments