Κιλκίς ή Δούκας στους 16; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κιλκίς ή Δούκας στους 16;

Μετά την νίκη του ΓΑΣ Κιλκίς στο Δαϊς με 20-16 επί του Δούκα, ο αυριανός (18:00) επαναληπτικός για την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» κατάφερε και μάζεψε την διαφορά στο φινάλε από το -7 στο -4. Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον το προβάδισμα στον ελληνικό «εμφύλιο», αλλά η διαφορά σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ασφαλείας.

«Εμείς αντιμετωπίζουμε το ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τι έγινε στο πρώτο ματς. Θέλουμε να κρατήσουμε την πειθαρχία και την αγωνιστικότητα μας στην άμυνα και να αυξήσουμε την παραγωγικότητα μας στην επίθεση. Ο Δούκας έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες κόντρα στον
Φίλιππο. Περιμένω άλλο ματς από το προηγούμενο Σάββατο, πιο δυσκολότερο και πιο αμφίρροπο. Χρειαζόμαστε την στήριξη των φιλάθλων του Κιλκίς για να καταφέρουμε τον στόχο μας», τόνισε ο τεχνικός του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης, ενώ ο πλέι μέικερ του Δούκα Φραγκίσκος Ζαλώνης είπε: «Ξέρουμε ότι η ανατροπή είναι δύσκολη. Έχουμε κάποιες επιστροφές παικτών και διαθέτουμε τις δυνατότητες να προκριθούμε. Σαφώς η εικόνα μας κόντρα στον Φίλιππο μας έδωσε ώθηση και είναι οδηγός για αυτά που θα έρθουν. Στο πρώτο ματς είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τομέα. Πιστεύω το σκορ του δεύτερου αγώνα δεν θα είναι τόσο χαμηλό».

No comments