Κρανάκης: "Πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε" - Β. Παπαδόπουλος: "Παιχνίδι μάθημα για μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: "Πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε" - Β. Παπαδόπουλος: "Παιχνίδι μάθημα για μας"

Στη συνέντευξη Τύπου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης είπε ότι «το παιχνίδι ποιοτικά δεν μου άρεσε. Ήταν πολύ κακό και όχι διεθνούς επιπέδου. Ξεκινήσαμε καλά αλλά οι επιλογές μας ήταν λάθος. Παίξαμε πολύ ατομικά και τα λάθη στην επίθεση κόστιζαν και στην άμυνα διότι αποσπούσαν την αυτοσυγκέντρωση της ομάδας. Δεν είχαμε καθόλου φαντασία και ομαδικότητα. Δίκαια κερδίσαμε, αλλά δεν έπρεπε να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο». Ο κόουτς της Εθνικής πρόσθεσε ότι «σίγουρα υπήρχε και άγχος στην ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και αυτό φάνηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Κύπρος πίεσε. Όταν έχεις έμπειρους παίκτες δεν επηρεάζονται με τέτοιο τρόπο. Πρέπει να συνέλθουμε, να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να συνεχίσουμε».

Ο πρωταγωνιστής της Εθνικής, Βύρων Παπαδόπουλος, που πέτυχε δέκα γκολ στην αναμέτρηση,
τόνισε ότι «όντως το παιχνίδι δεν κύλησε καλά για εμάς και ευτυχώς που δεν χάσαμε βαθμούς. Ευτυχώς που ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα και πήραμε διαφορά. Αυτό το παιχνίδι θα είναι οδηγός για εμάς, ένα μάθημα για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Κύπρου για την προσπάθεια και την ψυχή που έδειξαν. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά, που έπαιξαν για πρώτη φορά στην Εθνική. Ελπίζουμε ότι στην Κύπρο θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο».

Από πλευράς Κύπρου, ο τεχνικός της Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε ότι «για εμάς το πρώτο εικοσάλεπτο χάθηκε, δεν ήμασταν στην ταχύτητα που έπρεπε, η Ελλάδα είχε σοβαρή υπεροχή. Μετά το 20' μπήκαμε στον αγωνιστικό ρυθμό και ακολουθήσαμε το σκορ. Νομίζω ότι στο τέλος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω βαθμολογικά. Έχουμε μπροστά μας ακόμη τρία παιχνίδια στον όμιλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Εκ μέρους των παικτών ο Ιούλιος Αργυρού τόνισε ότι «ήρθαμε για να διεκδικήσουμε κάτι. Κάναμε κακό ξεκίνημα. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα».

No comments