Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ στις Συκιές (video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ στις Συκιές (video)

Από το κλειστό των Συκεών ξεκίνησαν οι φιλικοί αγώνες για τον Φοίβο, με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς με αρκετά λάθη και για τις δύο ομάδες, όπως είναι φυσιολογικό άλλωστε τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 24-29 (ημίχρονο 12-14).

Ο Βασίλης Σκανδάλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του, οι οποίοι έδειξαν αγωνιστικότητα και έτρεξαν αρκετά. Το βάρος στο σκοράρισμα σήκωσαν οι Αποστολίδης (5/5), Μπαλαμός (5/8), Μέτσης (5/8) και Πίτσιος (4/4), ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε και ο τερματοφύλακας Γιώργος Παπαγεωργίου με εντυπωσιακές επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος.

Από τον ΠΑΟΚ, ξεχώρισαν οι Νίκος Νικολαΐδης και Αλέξανδρος Αλβανός. Ο 22χρονος εξτρέμ
αποκτά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση παίρνοντας αγώνες στα πόδια του και αυτό φάνηκε από τα 6 γκολ σε 8 προσπάθειες και την καλή άμυνα που έπαιξε στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε. Ο Αλέξης Αλβανός ανέβασε ρυθμούς σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στη ΧΑΝΘ, σκόραρε 4 γκολ σε 5 προσπάθειες και μοίρασε αρκετές ασίστ, ενώ καλή παρουσία είχαν επίσης οι Παλάσκας (4/4) και Τσαναξίδης (3/3).

Απόντες για τον Φοίβο ήταν οι Βότσης, Ναουμίδης, Καφαντάρης και Τσιντίδης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Το επόμενο φιλικό για τον Φοίβο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, και πάλι στο κλειστό των Συκεών με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας.

Φοίβος: Κότσιφας, Σαουλίδης, Πίτσιος 4, Μέτσης 5, Καράγγελος 1, Μπαλαμός 5, Αποστολίδης 5, Χατζηαγαπίου 1, Καβουσανάκης 2, Παρασκευαΐδης, Σεϊρεκίδης, Ντουλματζής, Κοπαΐδης, Τσαμεσίδης 1, Δούγιας, Παράσχου, Χατζηβακαλέλης.

ΠΑΟΚ: Ζάγκας, Παλάσκας 4, Γουργούμης, Νικολαΐδης 6, Κοκώνης 2, Ιωαννίδης 3, Ιλερής, Μπουκοβίνας, Πετρίδης, Αλβανός 4, Τσακίρης 1, Β. Κεσίδης 1, Τσεσμετζίδης, Κωστακίδης, Τσαναξίδης 3, Αραμπατζής, Γιαννακίδης, Στ. Κεσίδης 3.

Πηγή: foivos-handball.gr paok24.com

No comments