ΠΑΟΚ: Ανανέωσε κι ο Τσακίρης. "Πάμε για πρωτάθλημα" (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε κι ο Τσακίρης. "Πάμε για πρωτάθλημα" (vid)

Ο Δημήτρης Τσακίρης παραμένει στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ για 7η συνεχόμενη χρονιά και δίνει το στίγμα των υψηλών προσδοκιών που έχουν οι ίδιοι οι παίκτες του Δικέφαλου. Η συνάντηση του 32χρονου εξτρέμ με τον έφορο του ΠΑΟΚ Γρηγόρη Πετρίδη διήρκεσε ελάχιστα λεπτά, αφού ήταν δεδομένη και από τις δύο πλευρές η διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας.

Στα έξι χρόνια που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ο Τσακίρης μετρά 507 γκολ σε 113 αγώνες στην Α1 ανδρών και ήταν πρωταγωνιστής
στις κατακτήσεις των δύο πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο video που ακολουθεί δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK24 για τη ανανέωσή του, για τη μεγάλη μεταγραφή του Αλέξη Αλβανού στον ΠΑΟΚ, για τις μεταγραφικές κινήσεις και για τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Πηγή: www.paok24.com


10 comments

Anonymous said...

Αλατου ποντίκι ο τσακίρης!!! Έτοιμος για νέους καβγάδες φέτος και ύπουλα χτυπήματα...

Anonymous said...

Δυστυχως αυτός ο παίχτης ενώ έχει τα αθλητικά προσόντα ΑΔΙΚΕΙ τον εαυτό του,έχει μια συμπεριφορά απαίσια-ανταθλητικη-αντισυναδελφικη ΚΡΙΜΑ για τον ΠΑΟΚ και καθε ομάδα που δέχονται τέτοιους παιχτες στα ροστερ τους.

Anonymous said...

ρε ταγάρι, για ντατσον με καρπούζια είσαι.
Η αστυνομία της μόδας σε ψάχνει...

Anonymous said...

Είναι σύγουρο οτι το πακέτο εμπεριέχει και παντόφλα.

Anonymous said...

Σε φαντάζομαι σε λαϊκή στην κάτω Τούμπα να πουλάς μαϊμού μπλουζάκια adidas.
Χαντμπολάκι...

Anonymous said...

Τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος; τις αγκωνιες ; τις μπουνιές; τις φτυσιες ; τις χριστοπ@ν@γιες ; τις απειλές θα σου κάνω και θα σε μετά... καούν φυσικά μετά τίποτα βεβαια ..

Το μπλουζάκι ""ανεπιθύμητος""????

Το ότι είναι μονίμως αδικημένος ; (βλεπε εθνική)

Τον τελικό με την ΑΕΚ στην Πάτρα και τους πανηγυρισμούς δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα στην απέναντι κερκίδα;

και τόσα πολλά άλλα . κρίμα πάντως για το άθλημα μας που υπάρχουν αυτοί οι χαρακτήρες ....

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΈΝΑΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α1...

Anonymous said...

τα καντήλια στον ζουγιοβιτσ...που προκάλεσαν την αποβολή του. Σκέψου τι θα του είπε δηλαδή για να του ρίξει κεφαλιά ο άλλος που είναι και ήρεμος γενικά...και φυσικά δεν τιμηρώθηκε τότε και πέρασε στο αβαβα...τι ναι αυτός ρε!!!

Anonymous said...

Φιλαράκια, έχω και εγώ ακριβώς την ίδια άποψη με σας για τον Τσακίρη, τελικά τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί, αργά ή γρήγορα όλοι μαθαίνουν τι είναι ο καθένας μας στο μικρό χώρο του ελληνικού χάντμπολ .

Αυτή και τελικά ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ είναι η τιμωρία τέτοιων χαρακτήρων, η απαξίωσή τους από τον υπόλοιπο υγιή κόσμο της χειροσφαίρισης. Γιατί η ομοσπονδία (ως επιτροπή πρωταθλήματος) και οι διαιτητές ποτέ δεν τον έχουν τιμωρήσει...

Anonymous said...

Ενώ με τον Παπαδόπουλο στην ΑΕΚ ήταν τιμή του...

Anonymous said...

Γιατι ρε μαγκες ο κοκωνης τι σας εχει κανει;