Οι πρώτες δεκα συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων ΟΧΕ - Diomidis Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι πρώτες δεκα συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων ΟΧΕ - Diomidis Cup

Λιγότερες από τέσσερις εβδομάδες απέμειναν για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων με την ονομασία «Diomidis Cup». Το μεγαλύτερο τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών στην Ελλάδα θα ανοίξει τις πύλες του την Κυριακή 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου.

Το 2ο Diomidis Cup 2014 που θα έχει διεθνές χαρακτήρα θα διεξαχθεί σε τέσσερα κλειστά γυμναστήρια, σε τέσσερις πόλεις (Άργος, Ναύπλιο, Νέα Κίος, Αγία Τριάδα) με στόχο να ξεπεράσει ακόμα και την περσινή πετυχημένη διοργάνωση που ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα του αθλήματος, αφού συμμετείχαν 28 ομάδες και 442 αθλητές!

Δέκα ομάδες από πέντε πόλεις

Μέσα σε πέντε ημέρες από την έναρξη δηλώσεων συμμετοχής ήδη 10 ομάδες -εκτός φυσικά από τον διοργανωτή Διομήδη Άργους- που εκπροσωπούν πέντε πόλεις έχουν επισημοποιήσει την παρουσία τους στο 2ο Diomidis Cup 2014. Αυτές είναι οι: Φίλιππος Βέροιας (δύο ομάδες), Ζαφειράκης Νάουσας, Φοίβος Συκεών, ΠΑΟΚ, ΑΣΕ Δούκα, Α.Ο. Πολιτεία, Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια, Άρης Νικαίας και Α.Ο. Φαίακας Κέρκυρας.

Χρυσός χορηγός η Κempa
Υψηλό είναι το επίπεδο ωστόσο και στον τομέα του Marketing, όπου οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει ήδη τέσσερις πολύ δυνατές συνεργασίες για το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό γεγονός. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η εταιρεία αθλητικών ειδών –που εξειδικεύεται στο χάντμπολ- η Κempa θα είναι χρυσός χορηγός, ενώ ασημένιος χορηγός θα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, η WIND.
Επίσημοι συνεργάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Diomidis Cup θα είναι η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ και μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες τροφίμων στην Ευρώπη -με παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες- η Μέλισσα- Κίκιζας.

Εκ του γραφείου Τύπου

No comments