Ο Α. Κόγκας στην ιδρυτική συνέλευση του FCH γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Α. Κόγκας στην ιδρυτική συνέλευση του FCH γυναικών

Στη Βουδαπέστη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας, μετά από πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, προκειμένου  να λάβει μέρος στην ιδρυτική συνάντηση του Women’s Forum Club Handball και ως προσκεκλημένος να παρακολουθήσει το 1st Women’s Champions League Final 4 που γίνεται στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Το Women’s Forum Club Handball ιδρύεται στα πρότυπα του αντίστοιχου Forum Ανδρών, που υπάρχει από το 2007. Στη Βουδαπέστη μετέχουν 24 εκπρόσωποι γυναικείων ομάδων από 18 χώρες της Ευρώπης και την ιδρυτική συνέλευση θα προλογήσει ο Πρόεδρος της ΕΗF Jean Brihault και ο γενικός γραμματέας της Michael Wiederer .

«Αυτή η διπλή πρόσκληση για μένα προσωπικά αλλά και για την ομάδα μου αποτελεί εξαιρετική τιμή. Η δημιουργία αυτής της Λέσχης Γυναικών στο Handball έχει σαν σκοπό να βελτιώσει το επίπεδο του
γυναικείου handball στην Ευρώπη σε όλους τους τομείς, όπως της ασφαλιστικής κάλυψης αθλητριών σε περιπτώσεις τραυματισμών στα Πρωταθλήματα και στις Εθνικές Ομάδες, της αποζημίωσης αθλητριών όταν λαμβάνουν μέρος με τις Εθνικές ομάδες σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα κ.α. Θα είναι ένα πλούσιο διήμερο, γιατί εκτός από την 1η ιδρυτική διακήρυξη, θα υπάρχουν και εκλογές για την ανάδειξη του 1ου Δ.Σ., αλλά και γιατί θα παρακολουθήσουμε το 1ο Final Four του Champions League Γυναικών, με τη συμμετοχή των ομάδων, WHC Vardar SCBT των Σκοπίων, Győri Audi ETO KC της Ουγγαρίας, Buducnost του Μαυροβουνίου και FC Midtjylland της Δανίας. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο υπερσύγχρονο “Papp Laszlo Budapest Sportsarena”, χωρητικότητας 10.000 θεατών».

3 comments

Anonymous said...

Κόγκα να τους μιλήσεις για την ανάπτυξη που κανεις !

Anonymous said...

Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :

1α)Πρόεδρο Σωματείου «ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ» Μιχάλη Μπέσκο, την ποινή αποκλεισμού των είκοσι πέντε (25) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους. Αναγνωρίζει το ελαφρυντικό ότι δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη την τρέχουσα περίοδο (άρθρο 4 παρ.2 του π.κ.).

β) Αθλητικό Σωματείο «ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ», την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική συνάντηση.

Είστε γελοίοι . Άντε επιτέλους .

Anonymous said...

Εδώ ρε φίλε δεν εκδίκασε την υπόθεση του Ζούγιοβιτς πριν το τελικό του Κυπέλλου και έπαιξε κανονικά τι περιμένεις. Για την ιστορία τελικά έφαγε 2 αγωνιστικές που σημαίνει ότι δεν θα έπαιζε στον Τελικό Κυπέλλου με τον Διομήδη.