Δεν άντεξε στο Μινσκ o ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεν άντεξε στο Μινσκ o ΠΑΟΚ

Λίγες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ έχει ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του με 28-21 στην Λευκορωσία από την Βικτόρια στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 2ο γύρο του θεσμού. Ο «δικέφαλος» μπροστά σε 1.000 θεατές ξεκίνησε πολύ καλά το ματς (3-4), αλλά ένα σερί 6-0 των Λευκορώσων τους έβαλε σε... θέση οδηγού (9-4). Πέντε χαμένα τετ α τετ και ένα χαμένο πέναλτι στοίχισαν στον Δικέφαλο που μπήκε στα αποδυτήρια με έξι γκολ πίσω στο σκορ (14-8). Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πάλεψε για 25 λεπτά και στο 55ο λεπτό μείωσε σε 23-20 με
επιμέρους σκορ 6-1. Μια διαφορά που αν διατηρούταν θα έδινε στους Θεσσαλονικείς πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Ωστόσο μία δίλεπτη αποβολή και η απώλεια της ψυχραιμίας στην επίθεση έδωσαν στους γηπεδούχους την ευκαιρία να ξεφύγουν ξανά και με επιμέρους σκορ 5-1, να φτάσουν στο τελικό 28-21. Κορυφαίοι από τον ΠΑΟΚ ήταν οι δύο εξτρέμ του, Τσακίρης και Νικολαΐδης.
«Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα και αυτό μας στοίχισε. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων, θα έπρεπε να ήταν μικρότερη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τέλος. Πλέον έχουμε μπροστά μας το ταξίδι της επιστροφής και τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αερωπό στην Έδεσσα. Μετά από αυτό το ματς θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι στους Λευκορώσους, το βέβαιο όμως είναι ότι θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη ρεβάνς», τόνισε στο PAOK24 ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων.

No comments