Ο Αερωπός στις λεπτομέρειες τον Ποσειδώνα Λουτρακίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Αερωπός στις λεπτομέρειες τον Ποσειδώνα Λουτρακίου


Σε ένα ανοιχτό και όμορφο αγώνα, ο Αερωπός πιο ψύχραιμος το τελευταίο δεκάλεπτο, κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που ήταν μπροστά μέχρι το 47' του αγώνα

Ο προπονητής του Αερωπού Χρήστος Τζουβάρας σχολίασε: «Ο Ποσειδώνας επέβαλε τον αργό ρυθμό του και έκανε ένα έξυπνο παιχνίδι. Ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι. Εμείς είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, δεν παρατήσαμε το ματς και κάναμε ένα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο, κατακτώντας την νίκη»

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 29-26


Δεκάλεπτα 4-4,6-8,10-11 ημιχ. 15-17,20-20,29-26

ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Μπαγκέας, Τζουβάρας Π. 7, Γιόσμου 7, Πετρίδης Γ 2,Κραλης Ι.4, Τζουβάρας Θ., Άντρεγιτς ,Κυριακού Π.5, Αθανασίου, Μπακιρτζής, Τσάπας 1, Αρβανιτίδης Π. 2, Μούσιος 1, Ροδοβίτης, Βαφειάδης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 6, Χριστοδούλου, Βαμβακάς 4, Πέρρος 1, Βασιλειάδης 2, Δημητρόπουλος, Τούρκια 3, , Μπάμπης, Μπάρμπας, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 2, Βουγιάνοβιτς 5, Παπαδόπουλος Π.1, Χατζηκωνσταντίνου Ν., Ρουμελιώτης 2.

Διλεπτα 4/7 πέναλτι 4/4-3/3

4 comments

Anonymous said...

Περρος 1γκολ?Η΄λαθος εγινε η επαιξε 1 λεπτο...

Firs said...

Τραυματίας φίλε.Δεν έπαιξε.Ένα πέναλντι εκτέλεσε.

Anonymous said...

Καλα εκει στο Λουτρακι σας βολευει να ειναι ο πηχης χαμηλα για να επιβιωνουν οι δευτεροι? Ελειπε ο Αγ.Περρος και τελος? Μετοσους παικτες εμπειρους και καλοπληρωμενους αλλα χωρις αγωνιστικη ταυτοτητα θα μπορουσατε να εισασταν αλλοιως.Μπραβο στην Εδεσσα που με τα ψεματα εκανε αυτη την πορεια αλλα και αυτος ξεφουσκωσε.Και στους 2 καλυτερα του χρονου και οχι στο βολεμα.

firs said...

8.14 θες δεν θες είναι ο πρώτος σκορερ κ παίζοντας στο συγκεκριμένο παιγνίδι τα 8 γκολάκια τάχε για πλάκα.Αν νομίζεις δεν είναι τίποτα σπουδαίο να λείπει από μιαν ομάδα ο πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος ή ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος ή ο καλύτερος τερματοφύλακας τι να σου πω.Βγάλε εσύ τον καλύτερο παίκτη της ομάδας σου[πόσο μάλλον να είναι του πρωταθλήματος]και τράβα να πάρεις διπλό εκτός έδρας.