Ισοπαλία για Κιλκίς και ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισοπαλία για Κιλκίς και ΠΑΟΚ


Σε ενα πολύ όμορφο αγώνα Κιλκίς και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 24-24. Ο ΓΑΣ είχε σταθερά το προβάδισμα και μέχρι δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε ο ΠΑΟΚ έχανε με διαφορά τεσσάρων γκολ (22-18). Με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 23-23 στο 58΄ και 24-24 στο 59'. Ο ΠΑΟΚ αστόχησε στην επίθεση που είχε με τον Τσάτσο στα 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ενώ το Κιλκίς αστόχησε σε νεκρό χρόνο.

"Μία μέτρια προς κακή εμφάνιση ήταν η σημερινή. Παλέψαμε να γυρίσουμε το ματς, είχαμε την ευκαιρία στην τελευταία φάση να πάρουμε τη νίκη, όμως η τύχη δεν
μας ευνόησε. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να περιμένεις πράγματα από την τύχη, όταν δεν έχεις δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κερδίσεις", σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων στο PAOK24.

Δεκάλεπτα: 2-3, 9-7, 14-11 (ημχ), 18-15, 22-19, 24-24.

ΓΑΣ Κιλκίς (Γεωργιάδης): Κριεζής, Τζιώκας 1, Κυπραίος 2, Δούγιας 2, Γρηγοριάδης 2, Γιαβασίδης, Χοτζούδης 5, Λασκάκης, Δελημύτης, Δημάκης 1, Μαραντίδης, Τριανταφύλλου, Δεληγιάννης 4, Σκάρλος.

 ΠΑΟΚ (Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 12, Γουργούμης, Πίτσιος 1, Κοκκώνης, Αποστολίδης Β., Ιλερής, Ιωαννίδης 3, Πετρίδης 2, Περβανάς, Τσάτσος 4, Καράγγελος, Τσίλης 2, Σεβαστίδης, Κεσίδης, Παπαδόπουλος.

Δίλεπτα: 5-4

Πέναλτι: 2/2 – 8/10.

18 comments

Anonymous said...

Για πείτε καμια πληροφορία όποιος ξέρει, τί έγινε.Αληθεύει αυτό που γράφουν στο paokmania ότι την έπεσαν φίλαθλοι στον Υετίων με το τέλος του ματς ή φούμαρα είναι?

Anonymous said...

στην τελευταία φάση υπάρχει πέναλτι στον Τζιόκα κ όχι φάουλ που έδωσαν! Στον αιφνιδιασμό του Κιλκίς κάποιος κλώτσησε την κόλλα πάνω στον Τζιόκα προφανώς για να μη βάλει γκολ. Οι φίλαθλοινόμιζαν πως το έκανε ο Υετίων. Αλλά απλά τον έβριζαν από την κερκίδα. ΥΓ Παρατηρητής και διαιτητές δεν το είδαν καν το σκηνικό με την κόλλα κ πουλούσαν κ τρέλα..

Anonymous said...

Υετιων μη μασας παιχταρα μου...Αστους να λενε..Του χρονου θελω διδυμο Πιλαλιδη και Υετιων να παρουμε το νταμπλ...Η μονη λυση αυτη ειναι...

Anonymous said...

την κόλα την πέταξε ένας παίκτης του παοκ "κοντός"...πάντως όχι ο Υετίων που τα άκουσε σίγουρα άδικα. Εσύ με τα κεφαλαία τόση εμπάθεια ρε... "ψηλέ"!!!! σχετικέ...

Anonymous said...

ψηλε καρφωθηκες...σταματα να κατηγορεις παντα τον ιδιο ανθρωπο....

Anonymous said...

συμφωνα με εγκυρεσ πληροφοριεσ ο τεχνικοσ του παοκ στελιοσ υετιων αποτελει παρελθον απο την τεχνικη ηγεσια του παοκ

Anonymous said...

10.08 αυτα ειναι χαζομαρες. δηλαδη τι ο γκαγκανας φταει τωρα? μην γραφεις βλακειες γιατι θα νομιζουν οτι σε βαζουν κιολας να τα λες/

Anonymous said...

1:27 μπες στη φαση και πιασε το υφος μου.....

Anonymous said...

ρε Μπαόκια πρωί-πρωί αρχίσατε τα σχόλια... πάτε και λίγο εκκλησία θα σας καταραστεί ο Άνθημος.

Anonymous said...

9.50 για πες μου δηλαδη...? καταρχην να ξερεις οτι οι 2 τους σχεδον δεν μιλανε.

Anonymous said...

αγαπητέ κύριε πετρίδη, μια χαρά έξυπνος άνθρωπος είστε δεν βλέπεται ότι ο "κύριος" καταστρέφει αγωνιστικα και ηθικά τα παιδιά μας. Ερχονται τα play off και είναι ευκαιρία να πάρουμε πρωτάθλημα, ζήτα την παραίτηση του, που εάν είχε τσίπα θα το είχε κάνει από μόνος του και βρες ότι είναι καλύτερο για να το πάρουμε. Λύσεις υπάρχουν, πολλές από την Β.Ε. είτε από ημαθία είτε από κιλκίς είτε από πέλλα. το γυναικείο μας δείχνει το δρόμο!

Anonymous said...

γονέα καρφώνεσαι...

Anonymous said...

στέλιο σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα, ούτε ψηλός είμαι ούτε γονεας είμαι, μέτριος προς κακός ήσουν σαν παικτης μέτριος προς κακός είσαι σαν προπονητης, μετρια προς κακή είναι η απόδοση της ομάδος σου, σύμφωνα με τα δικά σου λέγομενα. ψάξε τωρα σε κανένα λεξικό την λέξη αξιοπρεπεια,

Anonymous said...

1.24 για πες και εμένα που είμαι άσχετος ποιους εννοείς? και ειδικά απο την Πέλλα?

Anonymous said...

μην τρελαθουμε κι ολας ρε παιδια...ακου ειναι ευκαρια να παρουμε το πρωταθλημα...ο ΠΑΟΚ φετος δεν κερδισε κανενα μα κανενα εκτος εδρας παιχνιδιμε τους 6 πρωτους...Ελεος πια...Οκ λογικα φταει και ο Υετιων αλλα και οι παιχτες τι κανουν δλδ???Ο Μαντζιος πιστευω ειναι μια ιδανικη λυση για του χρονου στον ΠΑΟΚ..Φετος η χρονια να βγει με τον Υετιων..και επισης ας γινει μια ανανεωση στο δυναμικο της ομαδας...Παντε παρτε παιχτες Ελληνες φτηνους και εξελιξιμους...Τζουβαρας απο Εδεσσα,Σαμαρας απο Πανελληνιο,Κοντης απο ΧΑΝΘ και αλλους πολλους....

Anonymous said...

σε ενα ομορφο παιχνιδι για το αθλημα τα φωτα επεσαν πανω στα κορακια παλι! Ξεφτίλιστικατε μαυροφορες!μια φαση επρεπε να παρετε πανω σας και δειξατε τελικα τι σοι ειστε και για ποιους παιζετε!

Anonymous said...

Λευτεριά στα ταγάρια του κιλκισταν

Anonymous said...

Ποιος ΠΑΟΚ ρε παιδιά, ο Τρίτων Θεσσαλονίκης είναι, μην ξεχνιέστε, όπως και η ΑΕΚ είναι η Ηλιούπολη. Σε μια νύχτα μέσα διέγραψαν την ιστορία των δύο αυτών σωματείων και καπηλεύτηκαν τη παρουσία τους στο χώρο του χάντμπολ. Για να μην νομίζουν ότι έχουν και παρακαταθήκη στο άθλημα.