Ο τελικός, το «αεροπορικό» και η ΑΕΚ δια στόματος Σπύρου Μπαλωμένου (vids + ηχητικό + pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο τελικός, το «αεροπορικό» και η ΑΕΚ δια στόματος Σπύρου Μπαλωμένου (vids + ηχητικό + pics)

Τελικά θα γίνει την Κυριακή ο τελικός; Θα γίνει όντως στην Κέρκυρα;" αυτή είναι η πρώτη απορία που τέθηκε επί τάπητος, με τον "ειδικό" Κώστα Χατζηδημητρίου, που είναι υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, να δίνει απαντήσεις.
Την απάντηση έμαθε στο στούντιο ο παίκτης της ΑΕΚ, Σπύρος Μπαλωμένος, που ήρθε απευθείας από την προπόνηση και μοιράστηκε μαζί μας, στιγμές του και σκέψεις του.

Μαζί με τον χαντμπολίστα του ΠΑΟΚ, Νίκο Κοκκώνη παρέδωσαν μαθήματα ήθους και αθλητικής
παιδείας, ενώ μοιράστηκαν μαζί μας μία από τις κοινές στιγμές στην καριέρα τους όταν το αεροπλάνο που μετέβαιναν λόγω κακοκαιρίας δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στην Αθήνα και κατέληξε στην Μύκονο.
Ο Σπύρος Μπαλωμένος μας μίλησε ακόμα για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από έντεκα χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, την πρώτη του ομάδα, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, την αγάπη του για την ΑΕΚ και γενικότερα το ελληνικό χάντμπολ.

Μάθαμε πόσες τσικουδιές ήπιε στον γάμο του Δημήτρη Καφφάτου, ενώ την απάντηση για το πότε πρόκειται να ντυθεί ο ίδιος γαμπρός την γνώριζε μόνο.... ο Νίκος Σαμαράς.
 Αναλυτικά όσα μας είπε ο Σπύρος Μπαλωμένος στα βίντεο και το ηχητικό που ακολουθεί:


Πηγή: http://insidesports.gr

No comments