Νίκησε ο ΑΣΕΔ και περιμένει το ντέρμπι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκησε ο ΑΣΕΔ και περιμένει το ντέρμπι


Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, η ομάδα του ΑΣΕΔ επικράτησε του ΓΑΣ Κιλκίς, με σκορ 25-22 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής. Οι αθλητές του Γιώργου Κρανάκη έπαιξαν όπως και όσο χρειαζόταν προκειμένου να συντηρούν ένα προβάδισμα 2-4 τερμάτων κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 3 γκολ διαφορά (15-12) και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα χωρίς να πιάσουν ιδιαίτερα καλή απόδοση. Από την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Μουντζουρίδης και Τζηράς ξεχώρισαν με 8 τέρματα ο καθένας, ενώ από την ομάδα του Κιλκίς οι Κυπραίος, Δεληγιάννης και Γρηγοριάδης πέτυχαν από 5 τέρματα αντίστοιχα.

Πλέον ο ΑΣΕΔ έφτασε την ΑΕΚ στη 2η θέση με 30 βαθμούς, περιμένοντας την έκβαση του αυριανού μεγάλου αγώνα ΑΕΚ - Διομήδη Άργους (24/3 και ώρα 18:00, OTE TV) για να δει την ακριβή του θέση στη βαθμολογία και την απόστασή του από την κορυφή...

ΑΣΕΔ - ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 25-22

Τα δεκάλεπτα: 5-5, 11-7, 15-12 (ημχ.), 18-16, 22-17, 25-22

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Στούμπης Π. 1, Μουντζουρίδης 8, Τόμπρος, Τζηράς 8, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 4, Στούμπης Δ. 1 , Λάγιος, Ντούνης, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Κοτελίδας, Ακάλεστος, Γκέρτσος 3

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κριεζής, Κυπραίος 5, Δούγιας 4, Γρηγοριάδης 5, Δεληγιάννης 5, Χοτζούδης 1, Δελημύτης, Δημάκης 4, Σκάρλος, Μαραντίδης.

Διαιτητές: Μερτινιάν- Συρεπίσιος,
Δίλεπτα: 2-1, Πέναλτι: 0/0-1/1

11 comments

Anonymous said...

πάμε γερά μωρή αρρώστια... τα πιτσιρίκια του ΑΣΕΔ δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη...

Anonymous said...

pia pitsirikia re tha mas trelanete?

Anonymous said...

xeroume apotelesma apo to loutraki?

Anonymous said...

κερδισε το λουτρακι 26 23

Anonymous said...

8:38, Ο ΑΣΕΔ, έχει στο ρόστερ του 12 αθλητές γεννημένους από το 1990 και μετά...

Δεν έχει ξένο

Έχε αθλητές που ανήκουν στο Σύλλογο από τα μινι (Τζηράς, Ζαλώνης, Μουντζουρίσης, Ζαμπούνης, κτλ)

http://www.ased.gr/webpage/HandballAndresTeam

Anonymous said...

ΑΦΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΩΣ ΤΥΡΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ.

Anonymous said...

3:59 πρέπει να είσαι πολύ βλάκας και κομπλεξικός.
Για πες μας ποιούς αθλητές έκλεψε;
κουτοπόνηρε.

Anonymous said...

3:59 ποιος είσαι και γράφεις τέτοιες αηδίες; Ντροπή σου ηλίθιε.

Anonymous said...

1. Δεν κλέβει αθλητές ο Α.Σ.Ε.Δ.
2. Τα Δουκάκια όπως λες πώς παραγκωνίζουν τα παιδιά που πάνε στον Α.Σ.Ε.Δ.?Μπορείς να μας πεις τον τρόπο???Τουλάχιστον αυτά που γράφεις να μην είναι ψέμματα...

Anonymous said...

3:59 πρέπει να προσπάθησες πολύ για να σκεφτείς αυτό που έγραψες... Αλήθεια, πες 1 - 2 παραδείγματα για να καταλάβουμε όλοι τι εννοείς... Πόσο εύκολα πετάτε λάσπη σε ένα ιστορικό σωματείο που υπηρετεί το άθλημα όσο ελάχιστα στην Ελλάδα... Ντροπή σας!

Anonymous said...

3:59 ίσα-ίσα που εκείνα τα παιδιά που κερδίζουν υποτροφία στο σχολείο μέσα από τον ΑΣΕΔ είναι τα πιο "δημοφιλή" αφού έχουν ως προφίλ την αθλητική διάκριση... Άρα σταμάτα να γράφεις μαλ...ες!