Ανακοίνωση Ιωνικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Ιωνικού


Ο λόγος που γράφεται η συγκεκριμένη επιστολή είναι για να δηλωθεί η δυσαρέσκεια του Συλλόγου του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας για την δικαστική απόφαση που αφήνει ελεύθερους πέντε ανήλικους παίκτες.

Αρχικά ο Σύλλογος πιστεύει ότι οι παίκτες μπορούν και πρέπει να έχουν δικαίωμα να αλλάξουν σωματείο πολύ πιο νωρίς από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα που όρισε η Ομοσπονδία. Έτσι λοιπόν, είναι λογικό και απαραίτητο η ΟΧΕ να μεριμνήσει ώστε να προστατευθούν και τα δικαιώματα των παικτών, αλλά και τα δικαιώματα των σωματείων, με
μοναδικό και κοινό γνώμονα και των δύο πλευρών τη βοήθεια και τη στήριξη στην εξέλιξη και πρόοδο του χάντμπολ και όχι τη διάχυση των ακαδημιών των σωματείων.

Κατά δεύτερο λόγο, πρέπει να ειπωθεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι οποίοι και βοήθησαν και βοηθήθηκαν από τον Ιωνικό, που παρόλαυτά είτε λόγω προσωπικών φιλοδοξιών είτε λόγω μικροσκοπιμοτήτων καλούν το παραπάνω σωματείο στα δικαστήρια με ψευδή στοιχεία. Κι έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που θα μπορούσε να έχει ως ενδεχόμενο αποτέλεσμα μηνύσεις, και για τα ψευδή στοιχεία αλλά και για διάφορους προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που χωρίς το παραμικρό όφελος προσπαθούν για το άθλημα ο καθένας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

Τέλος είναι σκόπιμο να τονιστεί ότι ο Ιωνικός και σαν σύλλογος και σα νέα προσπάθεια που γίνεται γι αυτόν αξίζει σίγουρα μια πιο ώριμη και πολιτισμένη αντιμετώπιση ανεξαρτήτου δικαστικής απόφασης. Η λασπολογία και η παραπληροφόρηση δεν αρμόζουν ούστε στον Ιωνικό που «ανέθρεψε» παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, και όχι μόνο, τόσες δεκαετίες. Ας γίνουμε πρωτοπόροι σε ιδέες και σε πράξεις που αφορούν στο άθλημα, που όλους μας ενώνει και όχι πρωτοπόροι στην υποβίβαση του αθλήματος.

Ο Ιωνικός κοιτάζοντας μπροστά επιθυμεί να έχει αθλητές που θέλουν να βρίσκονται στην «οικογένεια» του. Έχει όραμα να πρωταγωνιστήσει ξανά βασιζόμενος στον πολιτισμό που πρεσβεύει, στο αθλητικό ιδεώδες που θέλει να προάγει, στην αυτοκριτική που πρέπει να κάνει και κυρίως στη σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει μέσα στο γήπεδο.  

3 comments

Anonymous said...

ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ , ΟΤΑΝ ΑΝΑΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΑΣ , ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
Ο ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΛΥΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ.

Anonymous said...

Κύριοι, συντάκτες της επιστολής του ΙΩΝΙΚΟΥ,


Κλείνετε την επιστολή σας γράφοντας ΄"Ο Ιωνικός κοιτάζοντας μπροστά επιθυμεί να έχει αθλητές που θέλουν να βρίσκονται στην «οικογένεια» του".

Κάνατε πολύ καλά και βάλατε τη λέξη «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» σε εισαγωγικά.
Ο χώρος της οικογένειας αποτελεί το πεδίο, μέσα στο οποίο δημιουργούνται οι σχέσεις των μελών της. Ο τρόπος λοιπόν, με τον οποίο το ένα μέλος επιδρά μέσα από την συμπεριφορά του στο άλλο, καθορίζει και το ποσοστό εξάρτησης από την σχέση. Δια μέσου της εξάρτησης δημιουργείται η συνοχή της οικογένειας.

Σε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (χωρίς εισαγωγικά), απαραίτητα συστατικά είναι η αγάπη αλλά και η πειθαρχία, ο αλληλοσεβασμός και η ειλικρίνεια στις σχέσεις.

Στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (χωρίς εισαγωγικά), κυριαρχεί η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για βελτίωση και πρόοδο των μελών της, όλων των μελών της, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις, χωρίς εξυπηρετήσεις μόνο κάποιων ατομικών συμφερόντων.

Η οικογένεια είναι ένας ζώντας οργανισμός. Όπως κάθε άλλος οργανισμός γεννιέται, ενηλικιώνεται και πεθαίνει.

Αγαπητοί συντάκτες της επιστολής του Ιωνικού, όταν η λέξη «οικογένεια» χρειάζεται εισαγωγικά για να σταθεί σε μια φράση, τότε η «οικογένεια» αυτή έχει πεθάνει.Υ.Γ.1 Μου κάνει εντύπωση η επιστολή σας γιατί δεν είδα να την υπογράφει κάποιος. Είναι άραγε αυτή μια επιστολή που δηλώνει την άποψη του ΔΣ ή είναι σκέψεις κάποιου συμβούλου, προπονητή, ή άλλου παράγοντα;

Υ.Γ.2 Αν οι αθλητές δεν θέλουν να βρίσκονται στην «οικογένεια» του Ιωνικού, τότε απλά τους ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ;

Anonymous said...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ.ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΑΔΕΛΗΣ